Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Мельник, І.В."

Зараз показуємо 1 - 14 з 14
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Актуальність самостійної роботи майбутніх магістріввиноробів під час вивчення курсу «Аналітична хімія»
    (2009) Вікуль, С.І.; Мельник, І.В.
  • Документ
    Визначення фізико-хімічних показників води для приготування пива
    (2014) Мельник, І.В.
    Проведені дослідження, що продемонстрували, які показники води потребують нормалізації.
  • Документ
    Визначення якості води для технологічних потреб за основними показниками у виробництві пива
    (2016) Чуб, С.А.; Мельник, І.В.
  • Документ
    Динаміка змін якісних показників пива після розливу в тару
    (2014) Мельник, І.В.
    Проведено дослідження, мета якого - аналіз ефективності збереження стабільності пива відносно норми протягом строку його зберігання в жерстяній банці та у ПЕТ-пляшці.
  • Документ
    Оцінка виробничої практики на пивобезалкогольних підприємствах з використанням ситуаційних задач
    (2014) Мельник, І.В.
    Підвищення ефективності і якості суспільного виробництва потребує раціонального поєднування теоретичних знань спеціалістів з умінням вирішувати практичні завдання, що направлені на випуск високоякісної продукції, удосконалення технологічних процесів, скорочення виробничого циклу і підвищення продуктивності праці.
  • Документ
    Порівняльна характеристика динаміки освітлення столових виноматеріалів сучасними бентонітами
    (2015) Мельник, І.В.
    Актуальність роботи пов`язана з відсутністю в виноробній промисловості надійних способів стабілізації вин проти різних помутнінь. Тому експериментальне обгрунтування та впровадження сучасних високо гігієнічних сорбційних матеріалів для обробки виноматеріалів має велике технологічне значення і вкрай актуальне для виноробного виробництва.
  • Документ
    Практична підготовка магістрів-пивоварів
    (2013) Мельник, І.В.
    Практична підготовка майбутніх магістрів пивоваріння на кафедрі технології вина та енології проводиться як на базових підприємствах з великою потужністю виробництва, так і на невеликих пивоварнях, які виготовляють пиво під торговельною маркою ресторану.
  • Документ
    Про тенденції впровадження у виробництво оригінальних сортів пива
    (2014) Мельник, І.В.
    Аналізується вигідність, актуальність та перспективність впровадження оригінальних сортів пива у виробництво.
  • Документ
    Системний підхід до вдосконалення існуючих технологій харчових продуктів
    (2014) Мельник, І.В.
    Показано, що ефективні методи удосконалення технологічних процесів харчової технології можуть бути розроблені тільки на основі комплексного або системного підходу до проблеми.
  • Документ
    Системний підхід до проведення науково-дослідної роботи в період технологічної практики
    (2014) Мельник, І.В.
    Основними задачами технологічної практики майбутніх спеціалістів є: перевірка та закріплення теоретичних знань студентів у практичній діяльності; поглиблення та удосконалення практичних навичок, які були набуті на заняттях у ВНЗ; набуття навичок науково-дослідної роботи.
  • Документ
    Спрямованість підготовки майбутніх фахівців на професійну діяльність
    (2013) Мельник, І.В.
    Одним із важливих завдань Болонського процесу є орієнтація ВНЗ на кінцевий результат: знання і вміння випускників мають бути застосовані і практично використані на території всієї Європи. В теперішній час важливим моментом в підготовці спеціалістів до професійної діяльності є посилення практичної направленості навчання, необхідність випуску, перш за все, широко профільних спеціалістів, які володіють у той же час основоположними спеціальними знаннями і навичками.
  • Документ
    Студентський лідер як майбутній керівник підприємства харчової промисловості
    (2009) Мельник, І.В.
  • Документ
    Сучасні вимоги до освітньо-кваліфікаційного рівня спеціалістів-пивоварів
    (2015) Мельник, І.В.
    Освітньо-професійна програма передбачає гуманітарну, соціальноекономічну і природно наукову підготовку, які забезпечують визначений освітній рівень, а головне – професійну і практичну підготовку спеціаліста. Всі разом вони забезпечують відповідний освітньо-кваліфікаційний рівень.
  • Документ
    Формування дослідницької компетенції в процесі організації самостійної роботи магістрів-технологів
    (2016) Мельник, І.В.
    Важливим компонентом в підготовці технологів до професійної діяльності є посилення практичної направленості навчання, необхідність випуску, насамперед, широко профільних спеціалістів, що володіють в той же час ґрунтовними спеціальними знаннями та навичками. Майбутньому технологу в його професійній діяльності доведеться застосовувати свої знання не тільки по спеціальності, але й і в різноманітних сферах. На підприємстві від нього знадобиться постійне підвищення своєї кваліфікації, отримання додаткових знань і навиків, які він зможе здобути тільки шляхом самоосвіти.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок