Перегляд за Автор "Лебеденко, Т.Є."
Зараз показуємо 1 - 5 з 5
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументВплив хмелевих екстрактів на процес черствіння пшеничного хліба(2014) Лебеденко, Т.Є.Показана можливість використання хмелевих екстрактів як ефективного засобу для продовження строку свіжості хліба.
- ДокументГруповий проект як форма організації самостійної роботи студентів(2016) Соколова, Н.Ю.; Лебеденко, Т.Є.; Пшенишнюк, Г.Ф.Перехід до нової освітньої парадигми вимагає відмови від колишніх, часто безнадійно застарілих форм організації навчального процесу, які орієнтували студента на пасивне сприйняття трансльованого викладачем матеріалу на користь нових, які включають його в процес творчого осмислення та перетворення отриманої інформації. Однією з таких форм, як відомо, є самостійна робота, яка особливо важлива при підготовці студента технічних спеціальностей.
- ДокументОсобливості оцінки та проблеми підвищення харчової цінності пшеничного хліба(2015) Лебеденко, Т.Є.Проведено дослідження по вивченню можливості використання сухого порошку листя кропиви як збагачувача дефіцитними нутрієнтами борошняних напівфабрикатів на стадії активації пресованих дріжджів.
- ДокументСамостійна робота студентів в умовах предметної системи навчання(2016) Коркач, Г.В.; Лебеденко, Т.Є.; Солоницька, І.В.Актуальність проблеми оволодіння студентами методів самостійної пізнавальної діяльності обумовлена тим, що в період навчання у вищому навчальному закладі закладаються основи професіоналізму, формуються вміння самостійної професійної діяльності. У зв'язку з цим особливо важливо, щоб студенти, оволодіваючи знаннями і способами їх отримання, усвідомлювали, що самостійна робота покликана завершувати завдання всіх інших видів навчальної роботи.
- ДокументХмелеві екстракти в технології хлібопечення. Особливості процесу їх отримання(2015) Лебеденко, Т.Є.Рекомендовано раціональні параметри отримання хмелевого екстракту для технології хлібопечення.