Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Лебеденко, Т.Є."

Зараз показуємо 1 - 5 з 5
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Вплив хмелевих екстрактів на процес черствіння пшеничного хліба
    (2014) Лебеденко, Т.Є.
    Показана можливість використання хмелевих екстрактів як ефективного засобу для продовження строку свіжості хліба.
  • Документ
    Груповий проект як форма організації самостійної роботи студентів
    (2016) Соколова, Н.Ю.; Лебеденко, Т.Є.; Пшенишнюк, Г.Ф.
    Перехід до нової освітньої парадигми вимагає відмови від колишніх, часто безнадійно застарілих форм організації навчального процесу, які орієнтували студента на пасивне сприйняття трансльованого викладачем матеріалу на користь нових, які включають його в процес творчого осмислення та перетворення отриманої інформації. Однією з таких форм, як відомо, є самостійна робота, яка особливо важлива при підготовці студента технічних спеціальностей.
  • Документ
    Особливості оцінки та проблеми підвищення харчової цінності пшеничного хліба
    (2015) Лебеденко, Т.Є.
    Проведено дослідження по вивченню можливості використання сухого порошку листя кропиви як збагачувача дефіцитними нутрієнтами борошняних напівфабрикатів на стадії активації пресованих дріжджів.
  • Документ
    Самостійна робота студентів в умовах предметної системи навчання
    (2016) Коркач, Г.В.; Лебеденко, Т.Є.; Солоницька, І.В.
    Актуальність проблеми оволодіння студентами методів самостійної пізнавальної діяльності обумовлена тим, що в період навчання у вищому навчальному закладі закладаються основи професіоналізму, формуються вміння самостійної професійної діяльності. У зв'язку з цим особливо важливо, щоб студенти, оволодіваючи знаннями і способами їх отримання, усвідомлювали, що самостійна робота покликана завершувати завдання всіх інших видів навчальної роботи.
  • Документ
    Хмелеві екстракти в технології хлібопечення. Особливості процесу їх отримання
    (2015) Лебеденко, Т.Є.
    Рекомендовано раціональні параметри отримання хмелевого екстракту для технології хлібопечення.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок