Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Кушнір, Н. А."

Зараз показуємо 1 - 15 з 15
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    101334 Композиція інгредієнтів для виготовлення сирної запіканки
    (2015) Кушнір, Н. А.; Загоровська, І. В.; Манєва, Ц. В.; Чев’юк, М. П.; Мирошниченко, Л. І.
    Композиція інгредієнтів для виготовлення сирної запіканки, що містить крупу зернову, кисломолочний сир, підсолоджувач, жировий компонент, сметану, яйця курячі і ванілін, яка відрізняється тим, що вона додатково містить насіння льону і кунжуту, причому як підсолоджувач композиція містить мед, як жировий компонент - кукурудзяну олію, а як зернову крупу - кукурудзяну крупу.
  • Документ
    35845 Спосіб одержання інгібітора амілази
    (2008) Крусір, Г. В.; Кушнір, Н. А.
    Спосіб одержання інгібітора амілази, що включає обробку компонента зерна вівса екстрагентом, відокремлення осаду, обробку осаду екстрагентом, хроматографічне очищення виділеного білка і сушіння цільового продукту, який відрізняється тим, що як компонент зерна вівса використовують борошенце вівса, яке обробляють бікарбонатним буферним розчином при рН = 7,0-11,0, відокремлюють осад і фракціюють білки подвійною обробкою сульфатом амоніаку, після чого видаляють сульфат амонію і здійснюють очищення білка афінною хроматографією.
  • Документ
    39690 Спосіб виробництва йогурту
    (2009) Крусір, Г. В.; Кушнір, Н. А.
    Спосіб виробництва йогурту, що включає змішування незбираного молока із сухим знежиреним молоком, гомогенізацію суміші, пастеризацію, внесення добавки, що містить гідроколоїд та інгібітор, охолодження, внесення закваски, сквашування, фасування та доохолодження, який відрізняється тим, що в суміш незбираного і знежиреного молока вносять біологічно активну добавку, що як гідроколоїд містить агар, а як інгібітор - інгібітор панкреатичної амілази, виділений з борошенець вівса.
  • Документ
    39717 Спосіб отримання лікувально-профілактичного кисломолочного напою «Наріне»
    (2009) Крусір, Г. В.; Кушнір, Н. А.
    Спосіб отримання лікувально-профілактичного кисломолочного напою, що включає змішування цільного молока із сухим знежиреним молоком, гомогенізацію суміші, пастеризацію, внесення добавки, що містить гідроколоїд, охолодження, внесення закваски, сквашування, фасування та доохолодження, який відрізняється тим, що в суміш цільного і знежиреного молока вносять біологічно активну добавку, що містить агар як гідроколоїд і інгібітор панкреатичної амілази, виділений з борошенець вівса.
  • Документ
    45021 Комплексна біологічно активна добавка
    (2009) Крусір, Г. В.; Кушнір, Н. А.
    Комплексна біологічно активна добавка, що містить компоненти борошенець вівса, водорозчинні харчові волокна і інгібітор панкреатичної амілази, яка відрізняється тим, що додатково вона містить кверцетин і нерозчинні харчові волокна.
  • Документ
    48539 Біологічно активна добавка
    (2010) Крусір, Г. В.; Кушнір, Н. А.
    Біологічно активна добавка, що містить харчові волокна зернових культур і біорегулятор, яка відрізняється тим, що вона додатково містить компоненти борошенець вівса і кверцетин, при цьому як біорегулятор вона містить інгібітор панкреатичної амілази.
  • Документ
    72722 Кисломолочний десерт «Насолода»
    (2012) Кушнір, Н. А.; Карпенко, У. С.; Ковальова, К. О.
    1. Кисломолочний десерт, що містить молочну основу, підсолоджуючий компонент, вітамінний премікс та стабілізатор, який відрізняється тим, що додатково містить ванілін, а як молочну основу - кисломолочний сир та вершки, як підсолоджуючий компонент - плодово-ягідний джем, як вітамінний премікс та стабілізатор - макуху зародків пшениці. 2. Кисломолочний десерт за п. 1, який відрізняється тим, що як плодово-ягідний джем він містить полуничний або абрикосовий, або вишневий, або сливовий джем.
  • Документ
    79360 Композиція для напою «Спорт-лайф»
    (2013) Тележенко, Л. М.; Кушнір, Н. А.; Дробязко, Д. С.
    Композиція для напою, що містить стабілізатор, наповнювач та молочну основу, яка відрізняється тим, що додатково вона містить закваску мікроорганізмів роду Lactobacillus acidophilus штам 317/402, як стабілізатор "Квіттин", як наповнювач - жмих зародків пшениці, а як молочну основу - молоко.
  • Документ
    85877 Композиція зернової каші "Бодрость"
    (2013) Тележенко, Л. М.; Кушнір, Н. А.; Кашкано, М. А.
    Композиція інгредієнтів зернової каші, що містить екструдоване зерно пшениці і фітокомпонент, яка відрізняється тим, що вона додатково містить екструдоване зерно рису і кукурудзи та колагеновий препарат, а як фітокомпонент - солодку.
  • Документ
    92033 Спосіб одержання інгібітора амілази
    (2010) Крусір, Г. В.; Кушнір, Н. А.
    Спосіб одержання інгібітору амілази, що передбачає обробку компонента зерна вівса екстрагентом, відокремлення осаду, обробку осаду екстрагентом, хроматографічне очищення виділеного білка і сушіння цільового продукту, який відрізняється тим, що як компонент зерна вівса використовують борошенця вівса, які обробляють бікарбонатним буферним розчином при рН =7,0-11,0, відокремлюють осад і фракціюють білки подвійною обробкою сульфатом амоніаку, після чого видаляють сульфат амонію і здійснюють очищення білка афінною хроматографією.
  • Документ
    Здорове харчування – здоровий спосіб життя
    (2013) Кушнір, Н. А.; Васильєв, М. В.
    Здоров'я – безцінне придбання не лише кожної людини, але і всього суспільства. Здоров'я допомагає нам виконувати наші плани, успішно вирішувати основні життєві завдання, долати труднощі, а якщо припаде, то і значні перевантаження.
  • Документ
    Композиція для виробництва мафіну «Вупі Пай»
    (2014) Кушнір, Н. А.; Копитова, В.
    Метою наукової роботи стала розробка композицiї для виробництва мафi­ну «Вупi Пай», в якiй шляхом часткової замiни борошна на колагеновий препарат за­безпечується пiдвищення харчової цiнностi розробленого мафiну за рахунок збiльшен­ня у ньому легкозасвоюваного бiлка (легкозасвоюваного колагену).
  • Документ
    Технологічні аспекти отримання колагену з рибної колагенвмісної сировини
    (2013) Кушнір, Н. А.
    Метою дослідження є розробка технології отримання легкозасвоюваного колагену з колагенвмістної сировини.
  • Документ
    Технологія отримання кисневого коктейлю «Ковток здоров’я»
    (2013) Кушнір, Н. А.; Ганзієнко, М. М.
    Метою роботи є розробка композиції для кисневого коктейлю, в якій в якості піноутворювача є препарат з сенсибілізуючою дією.
  • Документ
    Якісна вода – основа здорового життя
    (2013) Кушнір, Н. А.; Атанасова, В. В.; Гнатій, Є. А.
    Більше мільярда людей використовують неякісну воду. Через це щорічно вмирають три з половиною мільйони дітей. Більшість українців споживають воду з поверхневих джерел – озер, ставків, рік, зокрема з Дніпра п'ють воду близько 30 млн людей.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок