Перегляд за Автор "Кушнір, Н. А."
Зараз показуємо 1 - 20 з 28
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- Документ101334 Композиція інгредієнтів для виготовлення сирної запіканки(2015) Кушнір, Н. А.; Загоровська, І. В.; Манєва, Ц. В.; Чев’юк, М. П.; Мирошниченко, Л. І.Композиція інгредієнтів для виготовлення сирної запіканки, що містить крупу зернову, кисломолочний сир, підсолоджувач, жировий компонент, сметану, яйця курячі і ванілін, яка відрізняється тим, що вона додатково містить насіння льону і кунжуту, причому як підсолоджувач композиція містить мед, як жировий компонент - кукурудзяну олію, а як зернову крупу - кукурудзяну крупу.
- Документ35845 Спосіб одержання інгібітора амілази(2008) Крусір, Г. В.; Кушнір, Н. А.Спосіб одержання інгібітора амілази, що включає обробку компонента зерна вівса екстрагентом, відокремлення осаду, обробку осаду екстрагентом, хроматографічне очищення виділеного білка і сушіння цільового продукту, який відрізняється тим, що як компонент зерна вівса використовують борошенце вівса, яке обробляють бікарбонатним буферним розчином при рН = 7,0-11,0, відокремлюють осад і фракціюють білки подвійною обробкою сульфатом амоніаку, після чого видаляють сульфат амонію і здійснюють очищення білка афінною хроматографією.
- Документ35892 Біологічно активна добавка(2008) Крусір, Г. В.; Кушнір, Н. А.Біологічно активна добавка, що містить харчові волокна та біорегулятор, яка відрізняється тим, що додатково вона містить компоненти борошенець вівса, як харчові волокна вона містить водорозчинні харчові волокна полісахаридів, а як біорегулятор - інгібітор амілази.
- Документ39690 Спосіб виробництва йогурту(2009) Крусір, Г. В.; Кушнір, Н. А.Спосіб виробництва йогурту, що включає змішування незбираного молока із сухим знежиреним молоком, гомогенізацію суміші, пастеризацію, внесення добавки, що містить гідроколоїд та інгібітор, охолодження, внесення закваски, сквашування, фасування та доохолодження, який відрізняється тим, що в суміш незбираного і знежиреного молока вносять біологічно активну добавку, що як гідроколоїд містить агар, а як інгібітор - інгібітор панкреатичної амілази, виділений з борошенець вівса.
- Документ39717 Спосіб отримання лікувально-профілактичного кисломолочного напою «Наріне»(2009) Крусір, Г. В.; Кушнір, Н. А.Спосіб отримання лікувально-профілактичного кисломолочного напою, що включає змішування цільного молока із сухим знежиреним молоком, гомогенізацію суміші, пастеризацію, внесення добавки, що містить гідроколоїд, охолодження, внесення закваски, сквашування, фасування та доохолодження, який відрізняється тим, що в суміш цільного і знежиреного молока вносять біологічно активну добавку, що містить агар як гідроколоїд і інгібітор панкреатичної амілази, виділений з борошенець вівса.
- Документ45021 Комплексна біологічно активна добавка(2009) Крусір, Г. В.; Кушнір, Н. А.Комплексна біологічно активна добавка, що містить компоненти борошенець вівса, водорозчинні харчові волокна і інгібітор панкреатичної амілази, яка відрізняється тим, що додатково вона містить кверцетин і нерозчинні харчові волокна.
- Документ46784 Спосіб виробництва лікувально-профілактичного кисломолочного напою(2010) Крусір, Г. В.; Кушнір, Н. А.Спосіб виробництва лікувально-профілактичного кисломолочного напою, що включає теплову обробку сироватки, введення добавки і закваски, сквашування, фасування та доохолодження, який відрізняється тим, що сироватку нагрівають до 68-72 °С і вводять біологічно активну добавку, що містить наступні компоненти, мас. %: водорозчинні харчові компоненти 60-90 інгібітор амілази 1,0-3,0 компоненти борошенець вівса решта, після чого суміш охолоджують до 36-38 °С і вводять закваску.
- Документ48539 Біологічно активна добавка(2010) Крусір, Г. В.; Кушнір, Н. А.Біологічно активна добавка, що містить харчові волокна зернових культур і біорегулятор, яка відрізняється тим, що вона додатково містить компоненти борошенець вівса і кверцетин, при цьому як біорегулятор вона містить інгібітор панкреатичної амілази.
- Документ67222 Композиція для виробництва кисломолочного десерту(2012) Кушнір, Н. А.1. Композиція для виробництва кисломолочного десерту, що містить підсолоджувальний компонент, стабілізатор, закваску і молоко коров'яче, яка відрізняється тим, що як підсолоджувальний компонент вона містить плодово-ягідний джем і цукор, як стабілізатор - пектин, а як закваску - мікроорганізми роду Laclobacillus acidophillum штам Ер-2 317/402. 2. Композиція за п. 1, яка відрізняється тим, що як плодово-ягідний джем вона містить вишневий або яблучний, або сливовий, або полуничний, або абрикосовий джем.
- Документ72721 Продукт швидкого приготування «Сонечко»(2012) Кушнір, Н. А.; Глушко, Г. О.Продукт швидкого приготування, що містить екструдоване зерно пшениці та насіння розторопші, який відрізняється тим, що він додатково містить екструдоване зерно невідлущеного рису, фруктозу та цукати.
- Документ72722 Кисломолочний десерт «Насолода»(2012) Кушнір, Н. А.; Карпенко, У. С.; Ковальова, К. О.1. Кисломолочний десерт, що містить молочну основу, підсолоджуючий компонент, вітамінний премікс та стабілізатор, який відрізняється тим, що додатково містить ванілін, а як молочну основу - кисломолочний сир та вершки, як підсолоджуючий компонент - плодово-ягідний джем, як вітамінний премікс та стабілізатор - макуху зародків пшениці. 2. Кисломолочний десерт за п. 1, який відрізняється тим, що як плодово-ягідний джем він містить полуничний або абрикосовий, або вишневий, або сливовий джем.
- Документ79357 Спосіб одержання колагенового препарату(2013) Тележенко, Л. М.; Кушнір, Н. А.Спосіб одержання колагенового препарату, що передбачає знежирення рибної вторинної колагенвмісної сировини розчином лугу, промивання водою, вилучення колагену з рибної вторинної колагенвмісної сировини, сушіння, який відрізняється тим, що луску риби знежирюють 3-5 %-им розчином NaOH при гідромодулі 1: (2-5) та температурі 2-5 °C протягом 24 годин, знежирену луску риби промивають водою, після чого здійснюють гідроліз луски риби шляхом двократної обробки, спочатку знежирену промиту рибну луску заливають 5-7 %-им розчином NaOH при гідромодулі 1: (2-5) та температурі 10-12 °C протягом 24 годин, промивають водою, а після цього заливають 6-8 %-им розчином NaOH при гідромодулі 1: (2-5) та температурі 20 °C протягом 12 годин, розчин декантують, а отриманий таким чином осад нейтралізують 2 %-им розчином оцтової кислоти протягом 5-10 хвилин, висушують та подрібнюють.
- Документ79360 Композиція для напою «Спорт-лайф»(2013) Тележенко, Л. М.; Кушнір, Н. А.; Дробязко, Д. С.Композиція для напою, що містить стабілізатор, наповнювач та молочну основу, яка відрізняється тим, що додатково вона містить закваску мікроорганізмів роду Lactobacillus acidophilus штам 317/402, як стабілізатор "Квіттин", як наповнювач - жмих зародків пшениці, а як молочну основу - молоко.
- Документ85877 Композиція зернової каші "Бодрость"(2013) Тележенко, Л. М.; Кушнір, Н. А.; Кашкано, М. А.Композиція інгредієнтів зернової каші, що містить екструдоване зерно пшениці і фітокомпонент, яка відрізняється тим, що вона додатково містить екструдоване зерно рису і кукурудзи та колагеновий препарат, а як фітокомпонент - солодку.
- Документ91080 Біологічно активна добавка(2010) Крусір, Г. В.; Кушнір, Н. А.Біологічно активна добавка, що містить харчові волокна та біорегулятор, яка відрізняється тим, що як харчові волокна містить водорозчинні харчові волокна полісахаридів, а як біорегулятор містить інгібітор амілази в кількості 1,0-3,0 мас. %, виділений з борошенець вівса.
- Документ92033 Спосіб одержання інгібітора амілази(2010) Крусір, Г. В.; Кушнір, Н. А.Спосіб одержання інгібітору амілази, що передбачає обробку компонента зерна вівса екстрагентом, відокремлення осаду, обробку осаду екстрагентом, хроматографічне очищення виділеного білка і сушіння цільового продукту, який відрізняється тим, що як компонент зерна вівса використовують борошенця вівса, які обробляють бікарбонатним буферним розчином при рН =7,0-11,0, відокремлюють осад і фракціюють білки подвійною обробкою сульфатом амоніаку, після чого видаляють сульфат амонію і здійснюють очищення білка афінною хроматографією.
- Документ94322 Композиція інгредієнтів для приготування кисневого коктейлю «Ковток здоров’я»(2014) Тележенко, Л. М.; Кушнір, Н. А.; Ганзієнко, М. М.Композиція інгредієнтів для приготування кисневого коктейлю, що містить фруктово-ягідний сік, підсолоджувач та піноутворювач, яка відрізняється тим, що як підсолоджувач використовують мед, а як піноутворювач - розчин колагенового препарату.
- Документ98307 Композиція інгредієнтів для виробництва мафіну «Вупі пай»(2015) Кушнір, Н. А.; Копитова, В. С.; Колесникова, Т. В.Композиція інгредієнтів для виробництва мафіну, що містить борошно пшеничне, цукор, масло вершкове, дріжджі, меланж, сіль, родзинки і цукати, яка відрізняється тим, що вона додатково містить колагеновий препарат.
- Документ98860 Композиція інгредієнтів для приготування соусу червоного основного функціонального призначення(2015) Кушнір, Н. А.Композиція інгредієнтів для приготування соусу червоного основного функціонального призначення, що містить бульйон м'ясний коричневий, жир тваринний, борошно пшеничне, томатне пюре, моркву, цибулю ріпчасту, корінь петрушки та цукор, яка відрізняється тим, що вона додатково містить відвар льону.
- ДокументЗдорове харчування – здоровий спосіб життя(2013) Кушнір, Н. А.; Васильєв, М. В.Здоров'я – безцінне придбання не лише кожної людини, але і всього суспільства. Здоров'я допомагає нам виконувати наші плани, успішно вирішувати основні життєві завдання, долати труднощі, а якщо припаде, то і значні перевантаження.