Перегляд за Автор "Журба, Н. О."
Зараз показуємо 1 - 5 з 5
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументБілкові добавки тваринного походження(2019) Журба, Н. О.
- ДокументБілкові добавки тваринного походження та передумови їх створення(2019) Поварова, Н. М.; Журба, Н. О.У представленому досліджені запропоновано використання колагенвмісної сировини, як побічного продукту птахопереробної галузі, в якості сировини для виробництва білоквмісних добавок тваринного походження із збереженням нативних властивостей колагену.
- ДокументВикористання інноваційних технологій в виробництві м’ясних напівфабрикатів(2018) Азарова, Н. Г.; Шлапак, Г. В.; Журба, Н. О.Була вивчена можливість збагачення січених напівфабрикатів із м'яса індички білками рослинного походження з метою стабілізації співвідношення тваринних і рослинних білків у продукті та розширення асортименту напівфабрикатів для здорового харчування.
- ДокументНаукові основи виробництва білкових добавок тваринного походження(2019) Поварова, Н. М.; Мельник, Л. А.; Журба, Н. О.Сьогодні виробники м'ясних продуктів працюють в складних ринкових умовах. Окрім вирішення проблем виробництва і безпеки продуктів харчування, виробники вимушені враховувати ще і те, що споживачі вимагають не тільки високої якості виробів, але і високої харчової цінності.
- ДокументРозробка технології виготовлення мʹясних січених напівфабрикатів з використанням амарантового борошна(2018) Журба, Н. О.Метою даної роботи була розробка технології виготовлення м’ясних січених напівфабрикатів з використанням амарантового борошна як замінника панірувальних сухарів у традиційній технології.