Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Журба, Н. О."

Зараз показуємо 1 - 5 з 5
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Білкові добавки тваринного походження
    (2019) Журба, Н. О.
  • Документ
    Білкові добавки тваринного походження та передумови їх створення
    (2019) Поварова, Н. М.; Журба, Н. О.
    У представленому досліджені запропоновано використання колагенвмісної сировини, як побічного продукту птахопереробної галузі, в якості сировини для виробництва білоквмісних добавок тваринного походження із збереженням нативних властивостей колагену.
  • Документ
    Використання інноваційних технологій в виробництві м’ясних напівфабрикатів
    (2018) Азарова, Н. Г.; Шлапак, Г. В.; Журба, Н. О.
    Була вивчена можливість збагачення січених напівфабрикатів із м'яса індички білками рослинного походження з метою стабілізації співвідношення тваринних і рослинних білків у продукті та розширення асортименту напівфабрикатів для здорового харчування.
  • Документ
    Наукові основи виробництва білкових добавок тваринного походження
    (2019) Поварова, Н. М.; Мельник, Л. А.; Журба, Н. О.
    Сьогодні виробники м'ясних продуктів працюють в складних ринкових умовах. Окрім вирішення проблем виробництва і безпеки продуктів харчування, виробники вимушені враховувати ще і те, що споживачі вимагають не тільки високої якості виробів, але і високої харчової цінності.
  • Документ
    Розробка технології виготовлення мʹясних січених напівфабрикатів з використанням амарантового борошна
    (2018) Журба, Н. О.
    Метою даної роботи була розробка технології виготовлення м’ясних січених напівфабрикатів з використанням амарантового борошна як замінника панірувальних сухарів у традиційній технології.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок