Перегляд за Автор "Жигунов, Д.О."
Зараз показуємо 1 - 9 з 9
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументВпровадження дистанційної освіти(2016) Жигунов, Д.О.; Хоренжий, Н.В.Для інтеграції України в ЄТ в системі вищої освіти проводилось багато перетворень, в результаті чого структура навчання у ВНЗ перебудована у відповідності до структури навчання провідних країн світу. Однак актуальною залишається проблема впровадження інноваційних технологій навчання, зокрема дистанційної. Термін «дистанційна освіта» свідчить про певну територіальну відстань між викладачем та студентом.
- ДокументЗначимість маркетингових досліджень у QFD-методології при формуванні якості нових зернових продуктів(2015) Мардар, М.Р.; Жигунов, Д.О.; Устенко, І.А.; Голубєва, М.М.Метою роботи було проведення маркетингових досліджень потреб споживачів при виборі зернових продуктів, а також перетворення побажань споживачів у детальні технічні характеристики харчових продуктів, а саме, суміші зернових пластівців, що повинно забезпечити високу якість готового продукту у відповідності до споживчих переваг.
- ДокументМетодологія науково-дослідної роботи студентів(2016) Жигунов, Д.О.; Волошенко, О.С.Сучасний темп розвитку борошномельно-круп’яної галузі та економічні вимоги ринку вимагають від фахівця певні уміння та навички для забезпечення виробництва конкурентоспроможної продукції. Зернопереробне виробництво не може забезпечити функціонування усіх технологічних процесів на достатньому рівні без певних наукових висновків та рекомендацій. На сьогоднішній день технічні завдання, які ставлять сучасні підприємства перед інженерними кадрами, вимагають від спеціалістів творчого пошуку й дослідницьких навичок.
- ДокументНапрями глибокої переробки зерна у світі(2015) Жигунов, Д.О.; Шутенко, Є.І.; Давидов, Р.С.Українському бізнесу пора звернути серйозну увагу на глибоку переробку зерна пшениці, продуктами якої є такі речовини, як клейковина, крохмаль.
- ДокументПорівняння досліджень різних методів відмивання клейковини(2015) Жигунов, Д.О.; Стоянова, В.П.Клейковина представляє в основному білкову речовину з деяким вмістом домішок небілкового характеру. Білки клейковини мають високу спроможність поглинати воду і набухати, утворюючи гідратований пружній, еластичній і зв’язний студень, який має назву «сира клейковина» або просто «клейковина»
- ДокументРозробка енергоощадної технології переробки зерна кукурудзи в муку(2015) Жигунов, Д.О.; Донець, А.О.; Ковальов, М.О.Існуюча технологія переробки кукурудзи в муку з виділенням зародку є ресурсо- та енерговитратною, хоча залишається ряд питань щодо сортування та концентрації окремих анатомічних частин таких як зародок. Тому доцільною являється розробка технології, яка б виключала використання енергоємних машин та скоротила би технологічний процес.
- ДокументРозробка та апробація балової шкали для органолептичної оцінки якості сумішей зернових пластівців(2015) Мардар, М.Р.; Жигунов, Д.О.; Голубєва, М.М.; Ярошенко, К.Органолептичний аналіз нової продукції це обов’язковий етап її апробації з метою забезпечення якості та конкурентоспроможності. Відповідно метою досліджень було розробка та апробація балової шкали для органолептичної оцінки якості нових видів сумішей зернових пластівців.
- ДокументРозширення асортименту круп’яних продуктів на основі вівсяних пластівців(2015) Жигунов, Д.О.; Волошенко, О.С.; Смоглій, М.С.Зерно вівса має багатоцільове використання, із нього виробляють наступний асортимент готової продукції: крупи, пластівці, борошно. Ці продукти виготовляють вітчизняні підприємства, повністю задовольняючи потреби населення в них.
- ДокументСучасні підходи до дипломного проектування(2015) Жигунов, Д.О.; Волошенко, О.С.Дипломний проект є кінцевим результатом самостійної індивідуальної навчальної діяльності студента, науковим дослідженням, яке підводить підсумки вивчення ним дисциплін, що передбачені навчальним планом підготовки за обраною спеціальністю. Під час виконання дипломного проекту студент повинен підтвердити рівень загальнотеоретичної і спеціальної підготовки.