Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Вікуль, С. І."

Зараз показуємо 1 - 20 з 40
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    107506 Спосіб визначення біологічниї активності об’єктів природного походження
    (2015) Хомич, Г. П.; Вікуль, С. І.; Капрельянц, Л. В.; Осипова, Л. А.; Лазовська, Т. С.
    В основу винаходу поставлено задачу розробити спосіб визначення біологічної активності об'єктів природного походження, в якому шляхом зміни технології приготування дослідного зразка, а також умов проведення процесу, забезпечити високу достовірність показника біологічної активності рослинної сировини.
  • Документ
    117989 Спосіб виробництва батончика-десерту «Stop-depress»
    (2018) Вікуль, С. І.; Нападовська, М. С.; Краснобока, А. С.
    Спосіб виробництва батончика-десерту, що передбачає приготування основи і зв'язуючого покриття і наступне формування батончика, який відрізняється тим, що основу готують з попередньо оброблених і подрібнених ядер волоського горіха, які змішують з медом і цедрою апельсину, для одержання зв'язуючого покриття рецептурну кількість коров'ячого молока поділяють на дві рівні частини, в першу частину додають агар-агар, витримують 8-12 хв для набухання, суміш нагрівають до кипіння і охолоджують, в другу частину молока додають 2-6 г листків м'яти та екстрагують 5-7 хв при 85-95 °C, отриманий таким чином молочний екстракт м'яти охолоджують і змішують з першою частиною коров'ячого молока, що містить агар-агар, після чого суміш виливають тонким шаром у підготовлені форми, охолоджують до застигання, на застигле зв'язуюче покриття викладають суміш з горіхів, меду і цедри апельсину, заливають зв'язуючим покриттям до країв форми, додають ягоди чорної смородини і охолоджують до 12-17 °C.
  • Документ
    118201 Композиція інгредієнтів для приготування напою на основі хвої сосни звичайної
    (2017) Ліщинська, Ю. З.; Вікуль, С. І.
    Композиція інгредієнтів для приготування напою на основі хвої сосни звичайної, що містить хвою сосни звичайної і плоди шипшини, яка відрізняється тим, що вона додатково містить плоди терену та глоду, мед і корицю.
  • Документ
    118469 Безалкогольний соковий напій «Здоровинка»
    (2017) Бурдо, А. К.; Вікуль, С. І.; Боднар, В. А.
    Безалкогольний соковий напій, що містить сік яблучний, який відрізняється тим, що він додатково містить гарбузовий сік, водний екстракт м'яти та горобини чорноплідної.
  • Документ
    118746 Композиція інгредієнтів для приготування кексу «М’ятно-чорничний»
    (2017) Ефрусі, В. Б.; Пушкар, О. О.; Вікуль, С. І.
    Композиція інгредієнтів для приготування кексу, що містить борошно пшеничне вищого сорту, цукор-пісок, яйця курячі, сіль кухонну, ванілін, розпушувач і жировий компонент, яка відрізняється тим, що вона додатково містить борошно вівсяне, свіжі протерті плоди чорниці і свіже листя перцевої м'яти, як жировий компонент вона містить масло вершкове, а як розпушувач - у.
  • Документ
    120342 Композиція інгредієнтів для приготування мусових тістечок
    (2017) Вікуль, С. І.; Митрофанова, К. Ю.
    Композиція інгредієнтів для приготування мусових тістечок, що містить борошно, молоко коров'яче, яйця курячі, желатин харчовий, пюре з чорної смородини, солодкий компонент, масло вершкове, вершки і воду, яка відрізняється тим, що вона містить борошно гречане, як солодкий компонент - стевію і додатково ванілін.
  • Документ
    124354 Композиція інгредієнтів для приготування холодної закуски на основі кисломолочного сиру
    (2018) Побережна, Д. І.; Вікуль, С. І.
    Композиція інгредієнтів для приготування холодної закуски на основі кисломолочного сиру, що містить кріп, зелень петрушки і кисломолочний сир, яка відрізняється тим, що вона додатково містить ядра гарбузового насіння і зелену цибулю.
  • Документ
    124382 Композиція інгредієнтів для приготування запіканки
    (2018) Михайличенко, І. О.; Вікуль, С. І.
    Композиція інгредієнтів для приготування запіканки, що містить сир, масло вершкове, ванілін, апельсин, солодкий компонент та згущувач, яка відрізняється тим, що як солодкий компонент вона містить ананас, а як згущувач - кукурудзяний крохмаль.
  • Документ
    124443 Композиція інгредієнтів для приготування імуностимулюючого напою «Потасіум-мікс»
    (2018) Дзюба, Н. А.; Кашкано, М. А.; Вікуль, С. І.; Дубина, А. А.
    Композиція інгредієнтів для приготування імуностимулюючого напою, що містить гранатовий сік, яка відрізняється тим, що вона додатково містить грейпфрутовий, яблучний, гарбузовий та буряковий соки-фреш.
  • Документ
    125880 Композиція інгредієнтів для приготування кавозамінного напою
    (2018) Ліщинська, Ю. З.; Вікуль, С. І.
    Композиція інгредієнтів для приготування кавозамінного напою, що містить цикорій звичайний і пряно - ароматичну добавку, яка відрізняється тим, що як пряно-ароматичну добавку вона містить цвіт глоду звичайного та жасмину, куркуму.
  • Документ
    127581 Суміш пряно-ароматичних трав для приготування курячого філе за технологією «Sous Vide»
    (2018) Дишкантюк, О. В.; Вікуль, С. І.; Яворська, Я. Л.
    Суміш пряно-ароматичних трав для приготування курячого філе за технологією "Sous Vide", що містить розмарин, тим'ян, куркуму, гвоздику та мускатний горіх.
  • Документ
    128583 Композиція інгредієнтів для приготування безалкогольного сокового напою
    (2018) Біленька, І. Р.; Вікуль, С. І.; Врадій, А. В.
    Композиція інгредієнтів для приготування безалкогольного соковмісного напою, що містить яблучний сік та водний екстракт м'яти, яка відрізняється тим, що вона додатково містить водний екстракт шавлії лікарської.
  • Документ
    128584 Композиція інгредієнтів для приготування безалкогольного сокового напою
    (2018) Біленька, І. Р.; Вікуль, С. І.; Врадій, А. В.
    Композиція інгредієнтів для приготування безалкогольного соковмісного напою, що містить апельсиновий сік та водний екстракт рослинної сировини, яка відрізняється тим, що як водний екстракт рослинної сировини вона містить водний екстракт шавлії лікарської.
  • Документ
    129118 Композиція інгредієнтів для приготування зефіру
    (2018) Біленька, І. Р.; Вікуль, С. І.; Митрофанова, К. Ю.
    Композиція інгредієнтів для приготування зефіру, що містить пюре з плодів рослинної сировини, білок яєчний, цукор-пісок, агар-агар та воду, яка відрізняється тим, що вона додатково містить пектин яблучний, а як пюре з рослинної сировини містить пюре з буряка та пюре з чорної смородини.
  • Документ
    135086 Спосіб приготування овочевого салату
    (2019) Палвашова, Г. І.; Вікуль, С. І.; Краснобока, А. С.
    В основу корисної моделі поставлена задача створити спосіб приготування салату, в якому шляхом введення нової операції та додавання нових інгредієнтів забезпечити одержання продукту з підвищеною біологічною цінністю, покращеними органолептичними показниками та профілактичними властивостями, для харчування людей, схильних до нервових розладів.
  • Документ
    137181 Композиція інгредієнтів для приготування фреш-соку
    (2019) Вікуль, С. І.; Антіпіна, О. О.; Воєвудська, Ю. З.
    В основу запропонованої корисної моделі поставлено задачу - розробити композицію для виробництва фреш-соку з високим показником біологічної активності.
  • Документ
    139713 Композиція інгредієнтів для приготування зеленого смузі
    (2020) Вікуль, С. І.; Корнецова, К. П.; Житкевич, А. О.
    Композиція інгредієнтів для приготування зеленого смузі, що містить банан, листя салату, стебло селери і воду, яка відрізняється тим, що додатково містить мікрозелень соняшникового насіння.
  • Документ
    140215 Композиція інгредієнтів для приготування безалкогольного сокового напою
    (2020) Майструк, Н. В.; Вікуль, С. І.
    Композиція інгредієнтів для приготування безалкогольного сокового напою, що містить грейпфрутовий сік, яка відрізняється тим, що вона додатково містить водний екстракт гінкго білоби.
  • Документ
    144540 Композиція інгредієнтів для приготування кавового напою
    (2020) Вікуль, С. І.; Кулава, О. Г.; Дикий, П. Д.; Воєвудська, Ю. З.
    Композиція інгредієнтів для приготування кавового напою на основі кави меленої виду Arabica India Plantation, яка відрізняється тим, що вона додатково містить каву мелену виду Robusta India Plantation за наступним співвідношенням вказаних компонентів, мас. %: кава мелена виду Arabica India Plantation 65-75 кава мелена виду Robusta India Plantation 25-35.
  • Документ
    36834 Біфідовмісний геродієтичний молочний напій
    (2008) Дідух, Н. А.; Лисогор, Т. А.; Вікуль, С. І.
    Біфідовмісний геродієтичний молочний напій, що містить маслянку, знежирене молоко, жировий компонент, сироп "Лактусан", вітамін С та біологічно активну добавку "Селен Активний", який відрізняється тим, що він додатково містить вітамін Е, молочний екстракт коренів солодки голої, фруктозу та стерилізоване знежирене молоко з активізованими пробіотичними культурами Bifidobacterium bifidum, Bifidobacterium longum, Bifidobacterium adolescentis у співвідношенні 1:1:8, відповідно, при цьому як жировий компонент він містить суміш молочних вершків, соєвої та оливкової олій, рафінованих та дезодорованих.
  • «
  • 1 (current)
  • 2
  • »

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок