Перегляд за Автор "Вікуль, С. І."
Зараз показуємо 1 - 20 з 57
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- Документ107506 Спосіб визначення біологічниї активності об’єктів природного походження(2015) Хомич, Г. П.; Вікуль, С. І.; Капрельянц, Л. В.; Осипова, Л. А.; Лазовська, Т. С.В основу винаходу поставлено задачу розробити спосіб визначення біологічної активності об'єктів природного походження, в якому шляхом зміни технології приготування дослідного зразка, а також умов проведення процесу, забезпечити високу достовірність показника біологічної активності рослинної сировини.
- Документ117989 Спосіб виробництва батончика-десерту «Stop-depress»(2018) Вікуль, С. І.; Нападовська, М. С.; Краснобока, А. С.Спосіб виробництва батончика-десерту, що передбачає приготування основи і зв'язуючого покриття і наступне формування батончика, який відрізняється тим, що основу готують з попередньо оброблених і подрібнених ядер волоського горіха, які змішують з медом і цедрою апельсину, для одержання зв'язуючого покриття рецептурну кількість коров'ячого молока поділяють на дві рівні частини, в першу частину додають агар-агар, витримують 8-12 хв для набухання, суміш нагрівають до кипіння і охолоджують, в другу частину молока додають 2-6 г листків м'яти та екстрагують 5-7 хв при 85-95 °C, отриманий таким чином молочний екстракт м'яти охолоджують і змішують з першою частиною коров'ячого молока, що містить агар-агар, після чого суміш виливають тонким шаром у підготовлені форми, охолоджують до застигання, на застигле зв'язуюче покриття викладають суміш з горіхів, меду і цедри апельсину, заливають зв'язуючим покриттям до країв форми, додають ягоди чорної смородини і охолоджують до 12-17 °C.
- Документ118201 Композиція інгредієнтів для приготування напою на основі хвої сосни звичайної(2017) Ліщинська, Ю. З.; Вікуль, С. І.Композиція інгредієнтів для приготування напою на основі хвої сосни звичайної, що містить хвою сосни звичайної і плоди шипшини, яка відрізняється тим, що вона додатково містить плоди терену та глоду, мед і корицю.
- Документ118469 Безалкогольний соковий напій «Здоровинка»(2017) Бурдо, А. К.; Вікуль, С. І.; Боднар, В. А.Безалкогольний соковий напій, що містить сік яблучний, який відрізняється тим, що він додатково містить гарбузовий сік, водний екстракт м'яти та горобини чорноплідної.
- Документ118746 Композиція інгредієнтів для приготування кексу «М’ятно-чорничний»(2017) Ефрусі, В. Б.; Пушкар, О. О.; Вікуль, С. І.Композиція інгредієнтів для приготування кексу, що містить борошно пшеничне вищого сорту, цукор-пісок, яйця курячі, сіль кухонну, ванілін, розпушувач і жировий компонент, яка відрізняється тим, що вона додатково містить борошно вівсяне, свіжі протерті плоди чорниці і свіже листя перцевої м'яти, як жировий компонент вона містить масло вершкове, а як розпушувач - у.
- Документ119795 Композиція інгредієнтів для приготування паштету м’ясного «Дієтичний»(2017) Овсюк, М. О.; Вікуль, С. І.Композиція інгредієнтів для приготування паштету м'ясного, що містить м'ясо куряче, яловичу печінку, яйця курячі, цибулю ріпчасту, моркву, крупу манну, яка відрізняється тим, що вона додатково містить лушпиння цибулі.
- Документ120342 Композиція інгредієнтів для приготування мусових тістечок(2017) Вікуль, С. І.; Митрофанова, К. Ю.Композиція інгредієнтів для приготування мусових тістечок, що містить борошно, молоко коров'яче, яйця курячі, желатин харчовий, пюре з чорної смородини, солодкий компонент, масло вершкове, вершки і воду, яка відрізняється тим, що вона містить борошно гречане, як солодкий компонент - стевію і додатково ванілін.
- Документ123786 Спосіб виробництва батончика-десерту «Stop-depress»(2018) Вікуль, С. І.; Нападовська, М. С.Спосіб виробництва батончика-десерту, що включає приготування основи і зв'язуючого покриття і наступне формування батончика, який відрізняється тим, що основу готують з попередньо оброблених і подрібнених ядер волоського горіха, які змішують з медом і цедрою апельсину, для одержання зв'язуючого покриття рецептурну кількість коров'ячого молока поділяють на дві рівні частини, в першу частину додають агар-агар, витримують 8…12 хв для набухання, суміш нагрівають до кипіння і охолоджують, в другу частину молока додають 2…6 г листків м'яти та екстрагують 5…7 хв при 85…95 C, отриманий таким чином молочний екстракт м'яти охолоджують і змішують з першою частиною коров'ячого молока, що містить агар-агар, після чого суміш виливають тонким шаром у підготовлені форми, охолоджують до застигання, на застигле зв'язуюче покриття викладають суміш з горіхів, меду і цедри апельсину, заливають зв'язуючим покриттям до країв форми, додають ягоди чорної смородини і охолоджують до 12…17 °C.
- Документ124353 Композиція інгредієнтів для приготування напою на основі кефіру(2018) Побережна, Д. І.; Вікуль, С. І.Композиція інгредієнтів для приготування напою на основі кефіру, що містить кефір, пюре із яблук і смако-ароматичний компонент, яка відрізняється тим, що вона додатково містить екстракт моркви і пюре із свіжих томатів, а як смако-ароматичний компонент, композиція містить базилік сушений.
- Документ124354 Композиція інгредієнтів для приготування холодної закуски на основі кисломолочного сиру(2018) Побережна, Д. І.; Вікуль, С. І.Композиція інгредієнтів для приготування холодної закуски на основі кисломолочного сиру, що містить кріп, зелень петрушки і кисломолочний сир, яка відрізняється тим, що вона додатково містить ядра гарбузового насіння і зелену цибулю.
- Документ124358 Композиція інгредієнтів для приготування солодкої страви «Фінік»(2018) Липська, Л. А.; Вікуль, С. І.; Козонова, Ю. О.Композиція інгредієнтів для приготування солодкої страви, що містить ядра горіха волоського, сухофрукти, жировий компонент, мед натуральний і покриваючий компонент, яка відрізняється тим, що вона додатково містить проростки пшениці і лимон, при цьому як жировий компонент композиція містить олію обліпихи, як сухофрукти - фініки і родзинки, а як покриваючий компонент - насіння кунжуту.
- Документ124382 Композиція інгредієнтів для приготування запіканки(2018) Михайличенко, І. О.; Вікуль, С. І.Композиція інгредієнтів для приготування запіканки, що містить сир, масло вершкове, ванілін, апельсин, солодкий компонент та згущувач, яка відрізняється тим, що як солодкий компонент вона містить ананас, а як згущувач - кукурудзяний крохмаль.
- Документ124443 Композиція інгредієнтів для приготування імуностимулюючого напою «Потасіум-мікс»(2018) Дзюба, Н. А.; Кашкано, М. А.; Вікуль, С. І.; Дубина, А. А.Композиція інгредієнтів для приготування імуностимулюючого напою, що містить гранатовий сік, яка відрізняється тим, що вона додатково містить грейпфрутовий, яблучний, гарбузовий та буряковий соки-фреш.
- Документ124446 Композиція інгредієнтів для приготування імуностимулюючого напою «Потасіум плюс-мікс»(2018) Дзюба, Н. А.; Кашкано, М. А.; Вікуль, С. І.; Землякова, О. В.; Дубина, А. В.Композиція інгредієнтів для приготування імуностимулюючого напою на основі соку плодів рослинної сировини, яка відрізняється тим, що вона містить суміш гранатового, грейпфрутового, яблучного, гарбузового і бурякового соків-фрешів, як структуроутворювач - сухий колагеновий препарат, та додатково містить куркуму.
- Документ125880 Композиція інгредієнтів для приготування кавозамінного напою(2018) Ліщинська, Ю. З.; Вікуль, С. І.Композиція інгредієнтів для приготування кавозамінного напою, що містить цикорій звичайний і пряно - ароматичну добавку, яка відрізняється тим, що як пряно-ароматичну добавку вона містить цвіт глоду звичайного та жасмину, куркуму.
- Документ127581 Суміш пряно-ароматичних трав для приготування курячого філе за технологією «Sous Vide»(2018) Дишкантюк, О. В.; Вікуль, С. І.; Яворська, Я. Л.Суміш пряно-ароматичних трав для приготування курячого філе за технологією "Sous Vide", що містить розмарин, тим'ян, куркуму, гвоздику та мускатний горіх.
- Документ128529 Композиція інгредієнтів для приготування напою для вагітних на молочній основі(2018) Дзюба, Н. А.; Вікуль, С. І.; Беззодіна, А. Р.; Олійник, М. І.Композиція інгредієнтів для приготування напою для вагітних на молочній основі, що містить молочний та рослинний компоненти, яка відрізняється тим, що вона додатково містить мед та гідролізат колагену, як молочний компонент містить молоко коров'яче та сир кисломолочний, а як рослинний компонент - банан або шпинат, насіння кунжуту, горіхи волоські та псиліум.
- Документ128530 Композиція інгредієнтів для приготування напою на основі молочної сироватки(2018) Вікуль, С. І.; Чабанова, О. Б.; Трубнікова, А. А.; Ліщинська, Ю. З.Композиція інгредієнтів для приготування напою на основі сироватки, що містить молочну сироватку, сік журавлиний і підсолоджувач, яка відрізняється тим, що вона додатково містить лимонний та апельсиновий сік, корінь імбиру, корицю, L-карнітин, a-ліпоєву кислоту, екстракт плодів ананасу та пектин, а як підсолоджувач композиція містить порошок стевії.
- Документ128583 Композиція інгредієнтів для приготування безалкогольного сокового напою(2018) Біленька, І. Р.; Вікуль, С. І.; Врадій, А. В.Композиція інгредієнтів для приготування безалкогольного соковмісного напою, що містить яблучний сік та водний екстракт м'яти, яка відрізняється тим, що вона додатково містить водний екстракт шавлії лікарської.
- Документ128584 Композиція інгредієнтів для приготування безалкогольного сокового напою(2018) Біленька, І. Р.; Вікуль, С. І.; Врадій, А. В.Композиція інгредієнтів для приготування безалкогольного соковмісного напою, що містить апельсиновий сік та водний екстракт рослинної сировини, яка відрізняється тим, що як водний екстракт рослинної сировини вона містить водний екстракт шавлії лікарської.
- «
- 1 (current)
- 2
- 3
- »