Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Воінова, С. О."

Зараз показуємо 1 - 20 з 28
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    100051 Спосіб автоматичного управління процесом випічки печива
    (2015) Щукіна, В. В.; Воінова, С. О.; Жигайло, О. М.
    Спосіб автоматичного управління процесом випічки печива, що включає вимірювання та стабілізацію на заданому рівні температури у пекарній камері шляхом зміни подачі газу в пальник топкової камери, який відрізняється тим, що додатково вимірюють та стабілізують температуру топкових газів на виході з топкової камери за рахунок зміни подачі газу, а задане значення її стабілізації встановлюють таким, щоб температура в пекарній камері дорівнювала би її заданому значенню.
  • Документ
    63081 Спосіб автоматичного керування пресом-гранулятором
    (2011) Воінова, С. О.; Світий, І. М.; Чайков, С. О.
    Спосіб автоматичного керування пресом-гранулятором, який містить регулювання струму навантаження головного двигуна преса-гранулятора, регулювання температури комбікорму, корегування сигналів контурів регулювання струму та температури, який відрізняється тим, що додатково регулюють тиск в експандері, корегують сигнали контурів регулювання струму навантаження головного двигуна преса-гранулятора та тиску в експандері.
  • Документ
    71647 Спосіб автоматичного керування процесом варки ковбас в універсальній пароварильній камері
    (2012) Нітаєва, М. Г.; Воінова, С. О.
    Спосіб автоматичного керування процесом варки ковбас в універсальній пароварильній камері, що передбачає вимірювання і регулювання температури пароповітряної суміші в робочій зоні камери шляхом зміни витрат пароповітряної суміші для підігріву і шляхом зміни потужності електричного нагрівача; вимірювання і регулювання відносної вологості в робочій зоні камери шляхом зміни витрат пари для зволоження і шляхом зміни потужності електричного нагрівача, який відрізняється тим, що додатково регулюється вологість пароповітряної суміші в робочій зоні камери за допомогою нейронного регулятора, що покращує динамічну точність управління; додатково компенсують вплив контуру регулювання відносної вологості в робочій зоні термокамери, на канал регулювання пароповітряної суміші в робочій зоні термокамери за допомогою міжрегуляторного перехресного зв'язку, алгоритм роботи якого здійснюється згідно з формулою і який призводить до покращення якості управління.
  • Документ
    71802 Спосіб автоматичного керування процесом пастеризації соку та інших рідких продукті
    (2012) Воінова, С. О.; Тодорова, І. К.
    Спосіб автоматичного керування процесом пастеризації соків та інших рідких продуктів, що включає автоматичний контроль та регулювання температури пастеризації продукту і температури його на виході з апарата, який відрізняється тим, що вводять корегуючий зв'язок, на вхід якого надходить контрольоване збурення - тиск пари, який забезпечує інваріантність системи до контрольованого збурення, чим підвищується динамічна точність управління.
  • Документ
    72557 Спосіб автоматичного керування процесом сушіння екстракту кави в розпилювальній сушарці
    (2012) Воінова, С. О.; Світий, І. М.; Івчанська, О. А.
    Спосіб автоматичного керування процесом сушіння екстракту кави в розпилювальній сушарці, який включає вимірювання температури сушильного агента на вході в сушарку, вимірювання температури сушильного агента на виході з сушарки, вимірювання температури продукту перед розпилюванням, вимірювання розрідження в топці та в конусі сушарки, регулювання температури сушильного агента на вході в сушарку шляхом зміни витрати палива на горіння в топці, регулювання температури сушильного агента на виході сушарки шляхом зміни витрати продукту на розпилювання, регулювання розрідження в топці шляхом зміни продуктивності димососа, регулювання розрідження в конусі сушарки шляхом зміни продуктивності витяжного вентилятора, вимірювання витрат палива на горіння в топці, змінювання витрат екстракту кави на розпилювання в сушарці і продуктивності витяжного вентилятора сушарки, який відрізняється тим, що вводять корегуючі зв'язки, які забезпечують автономність контурів температури на виході від температури вхідної та тиску розрідження від вихідної температури.
  • Документ
    72564 Спосіб автоматичного керування процесом випічки хлібобулочних виробів
    (2012) Воінова, С. О.; Світий, І. М.; Рябоконь, М. О.
    Спосіб автоматичного керування процесом випічки хлібобулочних виробів, що включає регулювання температури випічки і вологості повітря в пекарній камері, який відрізняється тим, що вводять коректуючі зв'язки, які компенсують взаємний вплив контурів регулювання температури і вологості, чим підвищують динамічну точність системи управління за каналом регулювання та не дозволяють виходити рівню за задані значення.
  • Документ
    72627 Спосіб автоматичного керування вакуумним котлом для виробництва м’ясо-кісткового борошна
    (2012) Воінова, С. О.; Лозівець, С.О.
    Спосіб автоматичного керування вакуумним котлом для виробництва м'ясо-кісткового борошна, що передбачає вимірювання та регулювання тиску в котлі, вимірювання та регулювання температури в котлі, вимірювання вологості продукту в котлі, температура та тиск у котлі регулюються шляхом зміни витрат гріючої пари через регулюючий клапан і зміною витрат відпрацьованої пари через спускний клапан, який відрізняється тим, що застосовують корегуючий зв'язок, який компенсує вплив контуру регулювання температури в котлі на контур регулювання тиску в котлі, чим забезпечується їх автономність, що в свою чергу, підвищує динамічну точність.
  • Документ
    76055 Спосіб автоматичного управління процесом сушіння зернових культур в шахтній зерносушарці
    (2012) Воінова, С. О.; Таужнянський, І. П.
    Спосіб автоматичного керування процесом сушіння зерна в шахтній зерносушарці, що включає вимірювання температури сушильного агента на вході в кожну зону сушіння та температури зерна в кожній зоні сушіння, регулювання температури зерна в першій зоні сушіння шляхом зміни потоку повітря, яке змішується з сушильним агентом першої зони сушіння, регулювання температури зерна у другій зоні сушіння шляхом зміни витрат палива на горіння в топці, а також регулювання температури сушильного агента в першій зоні сушіння, регулювання температури сушильного агента у другій зоні сушіння, який відрізняється тим, що додатково вимірюють та регулюють вологість зерна на виході з зерносушарки шляхом зміни витрат зерна, компенсують вплив температури зерна (контрольовані збурення) на його вологість на виході з сушарки за допомогою корегуючого зв'язку, компенсують запізнювання сигналу в контурах регулювання шляхом введення додаткового корегуючого зв'язку (упереджувача Сміта).
  • Документ
    76543 Спосіб автоматичного керування процесом сушіння крупи
    (2013) Воінова, С. О.; Патрушева, Г. В.
    Спосіб автоматичного керування процесом сушіння крупи, який включає її завантаження, витримку протягом заданого проміжку часу, підтримку температури й відносної вологості середовища здійснюють згідно з ПІД алгоритмом в повному об'ємі крупи одночасно й безупинно, в діапазоні температури - 100-150 °C, вологість середовища - 14-30 %, та розвантаження сухої крупи, який відрізняється тим, що запізнення в контурі регулювання температури компенсують за допомогою упереджувача Сміта.
  • Документ
    79875 Спосіб автоматичного керування процесом темперування шоколадної маси у темперуючій машині
    (2013) Воінова, С. О.; Михайленко, А. О.
    Спосіб автоматичного керування процесом темперування шоколадної маси у темперуючій машині, що здійснюється шляхом вимірювання температури шоколадної маси на виході з кожної із зон темперування та її регулювання шляхом зміни витрат гарячої та холодної води, який відрізняється тим, що додатково корегують високий рівень запізнення за рахунок введення корегуючого зв'язку по типу попереджувача Сміта.
  • Документ
    83056 Спосіб автоматичного керування нагріву масла в трубопроводі
    (2013) Воінова, С. О.; Гнатишен, І. М.
    Спосіб автоматичного регулювання нагріву масла в трубопроводі, який включає регулювання тиску масла в трубопроводі шляхом зміни швидкості обертів двигуна на насосі і регулювання температури масла в трубопроводі шляхом зміни потужності тенів нагрівача, який відрізняється тим, що додатково корегують вплив контуру регулювання тиску масла на контур регулювання температури масла шляхом введення корегуючої ланки.
  • Документ
    83900 Спосіб автоматичної підтримки технологічних параметрів в екстракційних колонах
    (2013) Воінова, С. О.; Новицький, А. В.
    Спосіб автоматичної підтримки технологічних параметрів в екстракційних колонах, який включає регулювання температури та регулювання тиску в екстракційних колонах, який відрізняється тим, що компенсують шкідливий вплив контуру регулювання тиску на контур регулювання температури шляхом введення корегуючого зв'язку.
  • Документ
    87317 Спосіб автоматичного управління екстракцією червоного вина
    (2014) Павлов, А. І.; Рябченко, К. В.; Воінова, С. О.
    Спосіб автоматичного управління екстракцією червоного вина, який включає вимірювання та регулювання температури в екстракторі шляхом зміни витрат охолоджуючої води або розсолу, що подається до охолоджувальної сорочки екстрактора, який відрізняється тим, що регулювання температури в екстракторі здійснюють у проміжній та кінцевій точках шляхом зміни задачі регулятору температури охолоджуючої води (проміжна точка) в залежності від температури в екстракторі (кінцева точка) у відповідності до ПІД-алгоритму регулювання.
  • Документ
    92208 Спосіб автоматичного управління випічкою хліба
    (2014) Сібірченко, О. С.; Воінова, С. О.
    Спосіб автоматичного управління випічкою хліба, що включає регулювання температури середовища в першій та другій зонах пекарної камери зміною подачі енергоносія, регулювання вологості середовища в першій зоні пекарної камери зміною подачі пари, який відрізняється тим, що додатково керуючу дію з виходу регулятора температури в першій зоні пекарної камери перетворюють та, сумуючи з поточним та заданим значеннями температури в другій зоні, подають на вхід регулятора температури в другій зоні, причому перетворення здійснюють таким чином, щоб температура в першій зоні не залежала від температури в другій зоні, а також керуючу дію з виходу регулятора температури в другій зоні пекарної камери перетворюють та, сумуючи з поточним та заданим значеннями вологості середовища в першій камері, подають на вхід регулятора вологості середовища в першій зоні, причому перетворення здійснюють таким чином, щоб температура в другій зоні не залежала від вологості середовища в першій зоні.
  • Документ
    97808 Спосіб автоматичного управління тиском в колоні перегонки нафти
    (2015) Воінова, С. О.; Палашевський, В. В.
    Спосіб управління тиском в колоні перегонки нафти, який передбачає вимірювання тиску за допомогою датчиків, який відрізняється тим, що поточне значення тиску порівнюють з його заданим значенням і на основі розузгодження виробляють керуючу дію за допомогою регулятора на об'єкт управління, а також компенсують контрольовані збурення корегуванням керуючої дії за допомогою керуючого зв'язку.
  • Документ
    98977 Спосіб автоматичного керування процесом розмелу м’ясної сировини у кутері
    (2015) Васильєв, Д. О.; Воінова, С. О.; Левінський, В. М.
    Спосіб автоматичного керування процесом розмелу м'ясної сировини у кутері, який включає стабілізацію на заданому рівні температури розмолотої м'ясної сировини шляхом зміни витрат охолоджуючого розсолу у сорочку кутера та стабілізацію на заданому рівні розрідження в чаші кутера шляхом зміни витрат повітря, яке відсмоктується з чаші кутера, який відрізняється тим, що додатково вимірюють витрату відсмоктуваного повітря і пропорційно, з урахуванням динаміки зміни впливу витрати цього повітря на температуру розмолотої м'ясної сировини, змінюють витрату розсолу.
  • Документ
    Алгоритми керування технологічними агрегатами у перехідних режимах
    (ОДАХТ, 1995) Воінова, С. О.
    Дисертація на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук за спеціальністю 05.13.07 - автоматизація технологічних процесів і виробництв. Робота містить теоретичні і експериментальні дослідження питання безаварійного виведення технологічного агрегату (ТА) з режиму холостого ходу на регламентне навантаження. Розроблено розімкнуті і замкнуті алгоритми управління ТА, що забезпечують автоматизацію пускових режимів, зростання надійності ТА при збереженні необхідної ймовірності безаварійної роботи, поліпшення умов праці обслуговуючого персоналу.
  • Документ
    Деякі особливості навчання в закладах вищої освіти в умовах пандемії
    (2021) Воінова, С. О.
  • Документ
    Деякі особливості складання методичних вказівок
    (2019) Воінова, С. О.
    На шляху інноваційного розвитку освітнього процесу зростають вимоги до якості навчально-методичного забезпечення дисциплін, зокрема, методичних вказівок. Методичні вказівки - вид навчальної літератури, призначений для того, щоб допомогти студентам оволодіти знаннями, вміннями і навичками з дисциплін, що вивчаються, і виконуваних навчальних завдань, а також знаннями про структуру і методику їх виконання.
  • Документ
    До використання нових інформаційних технологій у дистанційному навчанні
    (2020) Воінова, С. О.
    У сфері вищої освіти для формування професійних і загальнокультурних компетенцій майбутніх бакалаврів і магістрів потрібні о нові умови навчання. Активне впровадження сучасних інформаційних технологій докорінно змінило підхід до освітнього процесу, зокрема набуло широкого поширення дистанційне навчання. Нові інформаційні технології дозволили в умовах карантину, викликаного пандемією коронавирусу, організувати віддалене навчання без зниження якості. Ці технології, використовувані в дистанційному навчанні, забезпечують нові можливості здобувачам вищої освіти та висувають нові завдання викладачам. При дистанційному навчанні до організації процесу навчання висуваються додаткові вимоги. Організація освітнього процесу шляхом об'єднання дистанційних і очних форм навчання є найкращим варіантом навчання в закладі вищої освіти. Ефективність дистанційного навчання може знизитися через відсутність живого контакту між педагогом і здобувачем вищої освіти, а також живого спілкування між самими здобувачами.
  • «
  • 1 (current)
  • 2
  • »

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок