Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Агунова, Л. В."

Зараз показуємо 1 - 16 з 16
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    40155 Паштет функціонального призначення
    (2009) Агунова, Л. В.; Віннікова, Л. Г.
    Паштет функціонального призначення, що містить м'ясні продукти, жири тваринні, структуроутворюючі добавки, зародки пшениці, спеції та бульйон, який відрізняється тим, що як м'ясний продукт містить печінку яловичу, при цьому додатково містить олію соняшникову та морські водорості фукуси
  • Документ
    Аналіз асортименту сирокопчених і сиров’ялених м’ясопродуктів
    (2020) Агунова, Л. В.; Мардар, М. Р.; Шлапак, О. В.
    У останні роки в Україні спостерігалась тенденція до зростання цін на м’ясоковбасні вироби. Це, передусім, пов’язано із об’єктивними факторами: зменшення поголів’я сільськогосподарських тварин, втратою виробничих потужностей на сході України та у АР Крим, збільшенням тарифів на енергоносії.
  • Документ
    Дуальна освіта для технологів на профільних підприємствах галузі України
    (2020) Агунова, Л. В.; Савінок, О. М.
  • Документ
    Дуальна освіта у закладах вищої освіти: переваги та ризики
    (2019) Агунова, Л. В.
    Дуальне навчання передбачає отримання теоретичної підготовки на базі навчального закладу, а вся практична підготовка, включаючи всі види практик, проходить на базі діючого підприємства на робочому місці без відриву від навчання.
  • Документ
    Електронні підручники: переваги і проблемні питання
    (2021) Агунова, Л. В.; Нікітчіна, Т. І.; Манолі, Т. А.
  • Документ
    Мікробіологічна безпека ферментованих ковбас вироблених за прискореною технологією
    (2021) Віннікова, Л. Г.; Мудрик, В. Є.; Агунова, Л. В.
  • Документ
    Новітні продукти харчування на м’ясній основі
    (2020) Агунова, Л. В.; Мохонько, К. В.; Гроза, А. О.
    М'ясо є перспективною сировиною для виробництва продуктів дієтичного харчування. Значний вміст в ньому білку, біоактивних пептидів, мінеральних речовин, вітамінів, екстрактивних речовин робить його незамінним інгредієнтом при розробці раціонів харчування людей різних вікових груп.
  • Документ
    Органолептичні показники шинок із дріжджовими екстрактами
    (2017) Богатирьова, Н. О.; Агунова, Л. В.
    Метою даної роботи було встановлення можливості зменшення концентрації кухонної солі у рецептурі шинок із дріжджовими екстрактами.
  • Документ
    Особливості організації дистанційної освіти
    (2022) Агунова, Л. В.
  • Документ
    Перспективи використання м’яса кролів у виробицтві м’ясних продуктів для здорового харчування
    (2016) Азарова, Н. Г.; Агунова, Л. В.
    Далеко не всі продукти містять повний набір необхідних вітамінів і мінералів, тому дуже важливо вживати в їжу різні продукти, щоб поповнити потреби організму в нутрієнтах. Для скорочення асортименту необхідних продуктів вдаються до можливого поєднання окре- мих компонентів в одному продукті, наприклад, наявність в м'ясних продуктах білків як тва- ринного, так і рослинного походження, збагачення продуктів харчовими волокнами тощо.
  • Документ
    Посічені напівфабрикати із білком соняшнику
    (2022) Агунова, Л. В.; Криворотенко, О. С.; Фомін, І. П.
  • Документ
    Розвиток професійних компетенцій при проходженні практики за кордоном
    (2020) Агунова, Л. В.; Мардар, М. Р.
  • Документ
    Роль международной практики в формировании профессиональных компетенций студентов Одесской национальной академии пищевых технологий
    (2019) Агунова, Л. В.; Мардар, М. Р.
    Реформирование системы образования Украины позволило значительно расширить академическую мобильность студентов учреждений высшего образования Украины. Отдельным направлением в данном процессе является проведение комплексной зарубежной практики. Практика студентов за рубежом – одна из форм проведения практической подготовки и является обязательным компонентом образовательно-профессиональной программы подготовки специалистов для получения образовательного уровня. В Одесской национальной академии пищевых технологий (ОНАПТ) разработано и утверждено Положение об организации и проведении международной практики студентов, которое четко формулирует ее цель.
  • Документ
    Спирулина как ингредиент рубленых полуфабрикатов из мяса водоплавающей птицы
    (2015) Азарова, Н. Г.; Агунова, Л. В.
    Была поставлена цель по разработке рецептуры мясного продукта с приближением соотношения белковых веществ к рекомендуемому. В качестве контрольных образцов были взяты рубленые полуфабрикаты из мяса водоплавающей птицы.
  • Документ
    Технологические аспекты использования мяса водоплавающей птицы при производстве рубленых полуфабрикатов
    (2017) Азарова, Н. Г.; Агунова, Л. В.; Шлапак, Г. В.
    Современная тенденция в области совершенствования структуры питания направлена на создание ассортимента продуктов, сбалансированных по химическому составу или обогащенных биологически активными веществами. В этой связи анализ рецептуры рубленых полуфабрикатов показал несоответствие соотношения в продукте белков животного и растительного происхождения по сравнению с рекомендуемыми для здорового питания. Учитывая это, в продукт вносили добавку, содержащую растительный белок. В качестве такой добавки была выбрана масса, полученная из водоросли спирулины.
  • Документ
    Удосконалення смакових характеристик м’ясних заморожених виробів у тісті
    (2021) Агунова, Л. В.; Мацієвська, К.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок