English
Yкраї́нська
Увійти
Email
Пароль
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Фонди та зібрання
Пошук за критеріями
Користувачам
Положення
Авторський договір
Форма для зовнішніх авторів
Авторська етика
Глосарій
English
Yкраї́нська
Увійти
Email
Пароль
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Наукові доробки ОНТУ (ONUT scientific researches)
Матеріали конференцій (Conference materials)
Конференції викладачів (Lecturers` conferences)
Харчові технології, хлібопродукти і комбікорми (Food technologies, bakery and mixed fodders)
Переглянути за автором
Харчові технології, хлібопродукти і комбікорми (Food technologies, bakery and mixed fodders)
Постійне посилання зібрання
https://card-file.ontu.edu.ua/handle/123456789/3415
Переглянути
Нові надходження
За датою
За автором
За назвою
За темою
Нові надходження
За датою
За автором
За назвою
За темою
Перегляд Харчові технології, хлібопродукти і комбікорми (Food technologies, bakery and mixed fodders) за Автор "Атанасова, В. В."
Перейти
browse.back.all-results
Зараз показуємо
1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
1
5
10
20
40
60
80
100
Налаштування сортування
У порядку збільшення
У порядку зменшення
Документ
Застосування екструдування в розробці нової кулінарної продукції
(
2015
)
Атанасова, В. В.
;
Кашкано, М. А.
Детальніше
Метою проектування була оптимізація рецептури сухих сумішей за основними показниками хімічного складу, які б відповідали потребам певної групи споживачів.
Детальніше