Презентації (Presentations)
Постійне посилання зібрання
Переглянути
Перегляд Презентації (Presentations) за Автор "Капчан, В. І."
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументДослідження мікропартикуляту сироваткових білків як імітатора жиру за органолептичними та реологічними показниками(Одеська національна академія харчових технологій, 2017) Тележенко, Л. М.; Дідух, Г. В.; Капчан, В. І.Запропоновано виробництво соусів з використанням мікропартикуляту сироваткових білків, який імітує жир, але не містить його. Ступінь заміни жиру на імітатор може бути різним, аж до повного його виключення. При цьому досягається ідентична консистенція продукту та високі смакові властивості. Такий ефект повинен утворювати сироватковий білок, мікрогранули якого формують частинки білка, що надають продукту маслянисту та мастку консистенцію. Тому необхідно провести дослідження та визначити реологічні та органолептичні показники імітатора жиру.