Презентації (Presentations)
Постійне посилання зібрання
Переглянути
Перегляд Презентації (Presentations) за Автор "Капрельянц, Л. В."
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументЗвіт з наукової роботи Одеської національної академії харчових технологій проректора з наукової роботи і міжнародних зв'язків, лауреата Державної премії України, заслуженого діяча науки і техніки України, доктора технічних наук, професора Капрельянця Леоніда Вікторовича (2010–2013 рр.)(Одеська національна академія харчових технологій, 2017) Капрельянц, Л. В.
- ДокументФункціональні продукти харчування і нутригеноміка: сучасний стан і перспективи(2019) Капрельянц, Л. В.Розглянуто особливості сучасного раціону харчування як інтегрального фактора ризику для здоров'я людини. Проаналізовано дослідження в нутриціології - науки про харчування, виявлені проблеми та шляхи їх вирішення. Доведено роль біологічно активних речовин в харчуванні людини, представлена концепція оптимального (раціонального) харчування, запропоновані нові концепції у виробництві продуктів.
- ДокументФункціональні продукти і нутрицевтики – сучасні підходи харчової науки(2016) Капрельянц, Л. В.Представлені напрямки досліджень в харчовій науці, зокрема, розглянуті особливості сучасного раціону харчування, роль функціональних продуктів в раціоні; досліджені фізіологічні потреби людини в макро- і мікронутрієнтах; розроблені напрями використання ферментів і мікроорганізмів при виробництві функціональних зернових продуктів; розроблені технології створення нових фізіологічно функціональних інгредієнтів і шляхи впровадження їх на ринок.