181-Харчові технології
Постійне посилання зібрання
Переглянути
Перегляд 181-Харчові технології за Автор "Батир Максим Олександрович"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументПроєк розвитку спеціалізованої їдальні для реабілітаційного центру військовослужбовців та впровадження виробів та страв з використанням адаптогенів(ОНТУ, кафедра технології ресторанного і оздоровчого харчування, 2023) Батир Максим Олександрович«Проєк розвитку спеціалізованої їдальні для реабілітаційного центру військовослужбовців та впровадження виробів та страв з використанням адаптогенів» Кваліфікаційна робота складається з таких розділів: Вступ, у якому розглянуті основні завдання й напрямки розвитку сучасного ресторанного бізнесу, мета даного дипломного проекту. Науковий розділ спрямовано на розробку технології страв, або виробів з використанням адаптогенів Технологічний розділ включає розробку виробничої програми підприємства й цехів,розробку схеми виробничого процесу, обґрунтування складу приміщень, проектування складського господарства, заготовільних і доготовільних цехів, торговельних,адміністративно-побутових і допоміжних приміщень, розрахунок устаткування. Представлена організація виробництва,контроль якості, організація обслуговування,санітарно-гігієнічне забезпечення,рекламне забезпечення діяльності підприємства ,об'ємно-планувальне рішення підприємства. Безпека праці спрямована на розробку безпечних умов виробництва. Економічна ефективність і інвестиційна привабливість проекту визначається відповідними показниками виробничо-господарської діяльності підприємства й строком окупності інвестиційних витрат.