241 - Готельно-ресторанна справа
Постійне посилання зібрання
Переглянути
Перегляд 241 - Готельно-ресторанна справа за Автор "Грибкова Владислава"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументРозробка інноваційної концепції екологічного готелю в м. Одеса (впровадження комплексу SPA і Wellness послуг)(ОНТУ, кафедра готельно-ресторанного бізнесу, 2023) Грибкова ВладиславаМетою кваліфікаційної роботи є розробка інноваційної концепції екологічного готелю в м. Одеса з впровадженням комплексу SPA і Wellness послуг. Кваліфікаційна робота складається з таких розділів: - вступу, в якому розглянуто основні задачі та напрямки підприємств готельно-ресторанного господарства регіону, актуальність мети даної кваліфікаційної роботи; - першого розділу, який присвячено аналізу регіонального ринку послуг підприємств готельно-ресторанного господарства, дослідженню попиту, а також обґрунтуванню концепції екологічного готелю; - другого розділу, де наведено результати експериментальних досліджень, які були спрямовані на дослідження вподобань потенційних споживачів послуг екологічного готелю; - третього розділу, в якому проведено технологічні розрахунки і підбір сучасного обладнання, розрахунок чисельності персоналу, а також описання інженерно-експлуатаційних та інших служб, основні положення по організації роботи; - четвертого розділу, де проведено аналіз основних та додаткових послуг підприємства, його відповідність сучасним стандартам, представлено організаційну структуру управління; - п'ятого розділу, де описана земельна ділянка, де розташоване підприємство, конструктивні характеристики та інженерні системи виробництва, наведені пропозиції по дизайну будови і приміщень. Представлено описання заходів по екологічній безпечності та оцінці рівня екологічності підприємства, проведено аналіз потенційно небезпечних і шкідливих виробничих факторів, передбачено заходи щодо забезпечення безпечних умов праці, захисту працівників від ураження електричним струмом, а також протипожежні заходи; - шостого розділу, що містить розрахунок показників фінансово-господарської та організаційно-економічної діяльності проєктованого підприємства, інвестиційних витрат на реалізацію проєкту та проєктованих показників їх окупності та прибутків.