181-Харчові технології
Постійне посилання зібрання
Переглянути
Перегляд 181-Харчові технології за Автор "Барановська, Анна Володимирівна"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументПроектування консервного цеху із м’яса птиці для ТОВ «Одеспродкомплекс» в Одеській області.(ОНАХТ, кафедра технології м'яса, риби і морепродуктів, 2021) Барановська, Анна ВолодимирівнаУ проекті проведено аналіз сировинної зони, визначена проектована потужність консервного цеху. Виходячи з обґрунтованої потужності обраний широкий асортимент продукції. Розраховано потрібну кількість основної і допоміжної сировини, допоміжних матеріалів. Логічно обґрунтований вибір нового сучасного технологічного обладнання, розраховано його потрібну кількість. Обрані технологічні схеми виробництва натуральних, м’ясо-рослинних та паштетних консервів із м’яса птиці. Охарактеризовано вимоги до сировини та готової продукції відповідно до нормативно-технічною документацією. Розраховано кількість основних і допоміжних робітників. Розраховані площі виробничих приміщень і скомпоновані у виробничий корпус. Наведено схему контролю основної і допоміжної сировини, допоміжних матеріалів по ходу виробництва. Розраховані потреби цеху в холодній і гарячій воді, парі, електроенергії. Охарактеризовано заходи з охорони праці і екологічна безпека на підприємстві. Розраховані основні техніко-економічні показники проекту і доказана доцільність.