181-Харчові технології
Постійне посилання зібрання
Переглянути
Перегляд 181-Харчові технології за Автор "Балан, Наталія Сергіївна"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- Документ«Проектування цеху з виробництва кулінарних виробів із м’яса птиці з використанням високотехнологічного обладнання для ТОВ «Вінницька птахофабрика» м. Ладижин»(ОНАХТ, кафедра технології м'яса, риби і морепродуктів, 2021) Балан, Наталія СергіївнаУ дипломному проекті здійснено розрахунки проектування цеху з виробництва кулінарних виробів широкого асортименту з м'яса птиці потужністю 20 т / зм. Аналіз техніко-економічної ситуації продемонстрував, що проектування можливо і доцільно. Проведені розрахунки сировини і готової продукції, виробничих площ, вибір і розрахунок технологічного обладнання, підбір технологічних схем. Виконано архітектурно-будівельні розрахунки, а також розрахунки інженерно-технологічного забезпечення підприємства. В дипломному проекті представлені розрахунки сировини і готової продукції, допоміжних матеріалів, обґрунтовані раціональні технологічні параметри виробництва кулінарних виробів, проведений розрахунок і підбір технологічного устаткування, чисельності робітників, виробничих площ. Здійснено техніко-економічні розрахунки, в яких показано можливість і доцільність будівництва цеху по виробництву кулінарних виробів із м'яса птиці для ТОВ «Вінницька птахофабрика» у м. Ладижин.