181-Харчові технології
Постійне посилання зібрання
Переглянути
Перегляд 181-Харчові технології за Автор "Ахмедієва Анна"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- Документ«ПРОЄКТУВАННЯ ЦЕХУ З ВИРОБНИЦТВА КОВБАС ТРИВАЛОГО ЗБЕРІГАННЯ В ОДЕСЬКІЙ ОБЛАСТІ»(ОНТУ, кафедра технології м’яса, риби і морепродуктів, 2023) Ахмедієва АннаТема дипломного проекту «Проєктування цеху по виробництву ковбас тривалого зберігання для Одеської області». У проєкті передбачено випуск ковбас тривалого зберігання (сирокопчених та сиров'ялених). Особливістю роботи є те, що при виробництві застосовувались добавки провідних європейських компаній, які забезпечують якість і безпечність продукції. Техніко-економічними розрахунками обґрунтовано перспективність будівництва цеху. Підібрані прогресивні технологічні схеми виробництва продукції, здійснено вибір сучасного високопродуктивного обладнання з високим ступенем механізації і автоматизації технологічних процесів. Виконано розрахунки сировини, матеріалів, енергетичних ресурсів, необхідних для виробництва продукції. Здійснено розрахунок площ виробничих приміщень і робочої сили. У проекті передбачені заходи з техніки безпеки, охорони праці та навколишнього середовища.