181-Харчові технології
Постійне посилання зібрання
Переглянути
Перегляд 181-Харчові технології за Автор "Артамонов Сергій"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументПроєкт кафе для соціально захищених верств населення в м. Хуст Закарпатської обл.(ОНТУ, кафедра технології ресторанного і оздоровчого харчування, 2023) Артамонов СергійДипломний проект, метою якого є проєкт кафе для соціально захищених верств населення, містить наступні розділи. Вступ, в якому розглянуто проблеми та напрямки розвитку галузі ресторанного господарства в Україні. В першому розділі розроблено концепцію нового підприємства, створено модель майбутнього підприємства, що визначає послуги, які будуть надаватися підприємством. Визначено особливості обслуговування кафе. Другий розділ включає розробку виробничої програми кафе і цехів, розробку схеми виробничого процесу, спроектовано складське господарство, заготівельні та доготівельні цехи, торгівельні приміщення, проведено розрахунок та підбір сучасного устаткування. В третьому розділі представлена організація санітарно-гігієнічного стану на підприємстві ресторанного господарства. В п’ятому розділі наведена організація надання послуг в кафе. В шостому розділі описано енергетично-матеріальне забезпечення кафе та шляхи його економії. В розділі «Охорона праці» проведена оцінка шкідливих факторів та розробка безпечних умов виробництва та охорону навколишнього середовища. В розділі екологічної безпеки розгорнуто описано методи щодо забезпечення екологічних заходів на підприємстві. Економічна ефективність та інвестиційна привабливість визначається відповідними показниками виробничо-господарської діяльності підприємства та терміном окупності інвестиційних витрат на будівництво.