Ферментативний гідроліз полісахаридів вторинної рослинної сировини

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2019
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Серед пріоритетних задач в галузі виробництва продуктів харчування, велике значення мають питання які пов’язані зі зміною та впровадженням існуючих технологій з метою підвищення ефективності комплексної переробки сировини і підвищення випуску високоякісних продуктів і інгредієнтів харчування з мінімальною кількістю відходів.
Опис
Пожіткова, Л. Г. Ферментативний гідроліз полісахаридів вторинної рослинної сировини / Л. Г. Пожіткова, Т. Н. Воловик, Л. В. Капрельянц // Зб. тез доп. 79-ї наук. конф. викл. акад., Одеса, 16–19 квіт. 2019 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій ; під заг. ред. Б. В. Єгорова. – Одеса, 2019. – С. 48–50 : рис.
Ключові слова
ферментативний гідроліз, полісахариди, вторинна сировина, рослинна сировина
Бібліографічний опис