Дослідження водопоглинальної здатності і кількості пошкодженого крохмалю в індивідуальних потоків борошна

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2019
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Визначення якості індивідуальних потоків борошна на заводі зі скороченою схемою технологічного процесу з використанням міжнародних стандартів – перспективний інноваційний напрям розвитку борошномельної промисловості.
Опис
Жигунов, Д. О. Дослідження водопоглинальної здатності і кількості пошкодженого крохмалю в індивідуальних потоків борошна / Д. О. Жигунов, В. П. Ковальова, М. О. Ковальов // Зб. тез доп. 79-ї наук. конф. викл. акад., Одеса, 16–19 квіт. 2019 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій ; під заг. ред. Б. В. Єгорова. – Одеса, 2019. – С. 13–14 : рис. – Бібліогр.: 2 назв.
Ключові слова
борошно, індивідуальні потоки, якість потоків борошна
Бібліографічний опис