Пшеничні висівки як перспективні носії пробіотичних мікроорганізмів
Ескіз недоступний
Дата
2018
Автори
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Мікроорганізми, що найбільш часто використовуються для виробництва та збереження продуктів харчування, є пробіотичні мікроорганізми. Їх важливість пов'язана переважно з безпекою їх метаболічної активності при виробництві продуктів харчування з використанням доступних форм цукрів для виробництва органічних кислот та інших метаболітів.
Опис
Бужилов М. Г. Пшеничні висівки як перспективні носії пробіотичних мікроорганізмів / М. Г. Бужилов // Технології харчових продуктів і комбікормів : зб. тез. доп. Міжнар. наук.-практ. конф., Одеса, 24–29 верес. 2018 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій ; під заг. ред. Б. В. Єгорова. – Одеса, 2018. – С. 84–86 : рис. – Бібліогр.: 5 назв.
Ключові слова
пробіотичні мікроорганізми, пшеничні висівки, біфідобактерії, лактобактерії