Пшеничні висівки як перспективні носії пробіотичних мікроорганізмів

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2018
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Мікроорганізми, що найбільш часто використовуються для виробництва та збереження продуктів харчування, є пробіотичні мікроорганізми. Їх важливість пов'язана переважно з безпекою їх метаболічної активності при виробництві продуктів харчування з використанням доступних форм цукрів для виробництва органічних кислот та інших метаболітів.
Опис
Бужилов М. Г. Пшеничні висівки як перспективні носії пробіотичних мікроорганізмів / М. Г. Бужилов // Технології харчових продуктів і комбікормів : зб. тез. доп. Міжнар. наук.-практ. конф., Одеса, 24–29 верес. 2018 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій ; під заг. ред. Б. В. Єгорова. – Одеса, 2018. – С. 84–86 : рис. – Бібліогр.: 5 назв.
Ключові слова
пробіотичні мікроорганізми, пшеничні висівки, біфідобактерії, лактобактерії
Бібліографічний опис