Вплив лущення зерна на кількісно–якісні показники лабораторного помелу

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2017
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
У сучасних умовах погіршення екологічного стану довкілля відбувається постійне посилення вимог до сировини і готової продукції. Оббивні машини, які застосовуються на сучасних вітчизняних заводах, не здатні забезпечити ефективну очистку зерна від шкідливих речовин, тому для підвищення санітарно—гігієнічного стану зерна необхідне застосування технології інтенсивної очистки з видаленням частини забруднених оболонок.
Опис
Ковальов, М. О. Вплив лущення зерна на кількісно–якісні показники лабораторного помелу / М. О. Ковальов, А. О. Донець // Технології харчових продуктів і комбікормів : зб. тез доп. Міжнар. наук.-практ. конф., Одеса, 25–30 верес. 2017 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій ; під ред. Б. В. Єгорова. – Одеса, 2017. – С. 12–13 : табл. – Бібліогр.: 2 назв.
Ключові слова
лущення зерна, лабораторний помел, очистка зерна
Бібліографічний опис