Found a mistake in the text on the site? Help us fix it!
Title: | Вплив вологості на технологічні властивості гречки |
Authors: | Кац, А. К. Дмитренко, Л. Д. Черниш, В. І. |
Keywords: | гречка технологічні властивості гречки |
Issue Date: | 2016 |
Abstract: | Цінність основної національної круп’яної культури — гречки обумовлена її унікальними харчовими і лікувально-дієтичними властивостями, а також агрономічним використанням. |
Description: | Кац, А. К. Вплив вологості на технологічні властивості гречки / А. К. Кац, Л. Д. Дмитренко, В. І. Черниш // Зб. тез доп. 76-ї наук. конф. викл. акад., Одеса, 18-22 квіт. 2016 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій; під заг. ред. Б. В. Єгорова. – Одеса, 2016. – С. 27-28: табл. |
URI: | https://card-file.ontu.edu.ua/handle/123456789/5483 |
Appears in Collections: | Наукові конференції викладачів ОНТУ (Scientific conferences of the ONTU lecturers) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.