Перегляд за Автор "Черниш, В. І."
Зараз показуємо 1 - 5 з 5
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументВплив вологості на технологічні властивості гречки(2016) Кац, А. К.; Дмитренко, Л. Д.; Черниш, В. І.Цінність основної національної круп’яної культури — гречки обумовлена її унікальними харчовими і лікувально-дієтичними властивостями, а також агрономічним використанням.
- ДокументДослідження фізико-технологічних властивостей зерна гречки(2017) Черниш, В. І.Проведено дослідження основних фізико-технологічних властивостей зерна гречки: визначення натури (об'ємної маси) 1000 зерен, шпаруватості, істинного об'єму, кута природного укосу та коефіцієнтів зовнішнього тертя спокою і в русі зразків зерна гречки з вологістю 13,2; 16,8 та 20,3%. На основі отриманих даних було побудовано графіки та встановлено характер залежності визначених показників від вологості зерна гречки.
- ДокументДослідження ґранулометричних характеристик зерна гречки(2016) Станкевич, Г. М.; Кац, А. К.; Черниш, В. І.Метою роботи є дослідження залежності гранулометричних характеристик зерна гречки від її вологості, що дозволить підвищити ефективність її очищення та фракціонування.
- ДокументОбґрунтування режимів сушіння зерна гречки(2017) Кац, А. К.; Євдокимова, Г. Й.; Станкевич, Г. М.; Черниш, В. І.Метою роботи було дослідження хімічного складу зерна гречки в залежності від способів та режимів її сушіння.
- ДокументПорівняльна характеристика пропареної та зеленої гречаної крупи(2016) Черниш, В. І.Процес виробництва крупи можна роздiлити на два етали: пiдготовка зерна до переробки i безпосередньо отримання крупи. Вона буває: пропареною (смаженою) i зеленою (не пропареною). Свiтло-зелений колiр обумовлений тим, що крупа не проходить термообробку. Зараз не пропарена гречка особливо популярна серед прихильникiв здорового харчування в усьому свiтi.