Плодоовочесховища: проектування, оптимізація, розрахунки

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2018
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
У даному підручнику надана методологія проектування та оптимізаціі систем охолодження холодильників плодоовочесховищ на основі використання інформації діючих державних та міжнародних норм проектування будівельних конструкцій холодильників-плодоовочесховищ різного призначення та інформації діючих державних та міжнародних стандартів щодо властивостей продукції та технологічного регламенту й зберігання. Звернуто увагу на необхідність перевірки нормативних документів на внесения змін. Підручник може бути використаний студентами закладів вищої освіти, що навчаються за освітніми програмами підготовки фахівців в галузі холодильної техніки і технології (спеціальність 142 «Енергетичне машинобудвання»), а також при виконанні проектних розробок будівніцтва нових або реконструкції діючих холодильників для зберігання плодоовочевої продукцїі.
Tins tutorial presents tie methodology of designing and optimization of the refrigerating systems of the fruit and vegetables cooled storages. The methodology is based upon the state and international Norms and Regulations of construction applications along with acting state and international standards concerning the product’s properties and technological storage requirements. The attention is paied to the necessity of checking the Norms and Regulations on the amendments and changes entered. The text book may be used by the students of the higher education institutions majoring in the educational program in industrial Refrigeration and technology (spec.142 Energy Machine Engineering) and it also may be used within the designing projects of new and modernized fruit and vegetables refrigerated storage.
Опис
Плодоовочесховища: проектування, оптимізація, розрахунки : підручник / М. Г. Хмельнюк, В. П. Кочетов, А. В. Форсюк, Н. В. Жихарєва ; під заг. ред. М. Г. Хмельнюка ; Одес. нац. акад. харч. технологій, Нац. ун-т харч. технологій. – Одеса : Бондаренко М. О., 2018. – 228 с. – Бібліогр.: с. 222-227. –ISBN 978-61 7-7613-21-2.
Ключові слова
плодоовочева продукція, холодильники плодоовочесховищ, проектування холодильників плодоовочесховищ, холодильне зберігання, системи охолодження, математичне моделювання, заморожування плодоовочевої продукції, камери холодильного зберігання, розрахунок теплонадходження, плодоовощная продукция, холодильники плодоовощехранилищ, проектирование холодильников, холодильное хранение, системы охлаждения, математическое моделирование, замораживание плодоовощной продукции, камеры холодильного хранения, расчет теплопоступления
Бібліографічний опис