Технології десертів солодкого та солоного напрямку з біокоректорами

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2018
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Метою роботи стала розробка науково обґрунтованих рецептур нежирних солодкого та солоного сиркових десертів, збагачених рослинними біокоректорами з модифікованим крохмалем.
Опис
Севастьянова, О. В. Технології десертів солодкого та солоного напрямку з біокоректорами / О. В. Севастьянова, Т. В. Маковська // Зб. тез. доп. 78-ї наук. конф. викл. акад., Одеса, 23–27 квіт. 2018 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій ; під заг. ред. Б. В. Єгорова. – Одеса, 2018. – С. 105–107.
Ключові слова
технологія десертів, біокоректори
Бібліографічний опис