Вплив лущення зерна на кількісно-якісні показники лабораторного помелу пшениці

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2018
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
В роботі розглядається технологія лущення зерна пшениці перед його помелом, що дозволяє не тільки підвищити ефективність очищення поверхні зерна на етапі його підготовки, а й змінити борошномельні властивості.
Опис
Чумаченко, Ю. Д. Вплив лущення зерна на кількісно-якісні показники лабораторного помелу пшениці / Ю. Д. Чумаченко, М. О. Ковальов, А. О. Донець // Зб. тез. доп. 78-ї наук. конф. викл. акад., Одеса, 23–27 квіт. 2018 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій ; під заг. ред. Б. В. Єгорова. – Одеса, 2018. – С. 43–45 : табл. – Бібліогр.: 2 назв.
Ключові слова
лущення зерна, лабораторний помел, помел пшениці, пшениця
Бібліографічний опис