Удосконалення процесів та обладнання харчових та хімічних виробництв (Improvement of processes and equipment of food and chemical industries) : [104] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 104
Issue DateTitleAuthor(s)
2022Процеси комбінованої дії зневоднення сировини в умовах ІЧ та мікрохвильового поляПилипенко, Є. О.; Сиротюк, І. В.
2022Процеси глибокої переробки олійновмісної вторинної сировиниЩербич, М. В.; Сиротюк, І. В.; Поян, О. С.; Терзієв, С. Г.
2022Візуалізація процесу механодифузіїМолчанов, М. Ю.; Сиротюк, І. В.; Гуліваті, В. Г.
2022Експериментальні дослідження процесів сушіння реологічних харчових систем в ІЧ поліКравченко, О. Ю.; Мілінчук, К. С.; Терзієв, С. Г.
2022Проблеми традиційних способів екстрагування деревини дуба у виноробній та фармацевтичній промисловостіАкімов, О. В.; Бурдо, О. Г.
2022Переваги та недоліки переробки винограду при застосуванні комбайнівВсеволодов, О. М.
2022Масообмінні та гідромеханічні процеси безвідходної переробки макухи амарантуРужицька, Н. В.; Сиротюк, І. В.; Акімов, О. В.; Молчанов, М. Ю.
2022Пристрій для вимірювання температури циліндричних тілМоргун, Б. О.; Бундюк, А. М.; Моргун, Ю. Б.
2022Дослідження роботи пульсаційної теплової труби як елемента теплообмінного апарату в залежності від витрати холодного теплоносіяАлексеїк, Є. С.; Кравець, В. Ю.
2022Research on the creation of a composite fuel based on the solid residue of peat after extraction and nutritious residues of cornNovikova, Yu.; Petrov, A.
2022Про управління екологічною эфективністю об’єктів виробництваВоінов, О. П.; Воінова, С. О.
2022Моніторинг структури змішуючих технологійЯнаков, В. П.
2022Створення технологічного комплексу для приготування багатофункціональних сумішей на основі водорозчинних полімерівДемченко, В. Г.; Коник, А. В.
2022Використання кавітаційних технологій в енергетиціАвдєєва, Л. Ю.; Макаренко, А. А.; Щенський, Д. Д.
2022Ефективність операцій процесу автоматизації харчових виробництвОщипок, І. М.
2022Ексергетичний аналіз адсорбційного трансформатора теплової енергії відкритого типу на основі композиту «силікагель – натрій сульфат»Бєляновська, О. A.; Сухий, К. М.; Сергієнко, Я. О.; Сухий, М. П.; Пустовой, Г. М.; Суха, I. В.
2022Розрахунок швидкості повітряного потоку при охолодженні порожнистих циліндричних тілОборський, Г. О.; Бундюк, А. М.; Моргун, Б. О.
2022Особливості сушіння насіння сої з отриманням високої схожості матеріалуПазюк, В. М.
2022Дослідження процесів сушіння харчової сировини на стрічковій мікрохвильовій установціЯровий, І. І.; Алі, В. П.
2022Energy efficient method of obtaining zirconium and hafnium of high-purityNefedov, V. G.; Mukhachev, A. P.; Sukhyy, K. M.; Belyanovskaya, E. A.; Sukhyy, M. K.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 104