Проект розвитку готельного комплексу «Atlantic» у м. Одеса з перепрофілюванням літньої тераси у їдальню вегетаріанської кухні та впровадженням страв здорового харчування

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2022
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ОНТУ, кафедра технології ресторанного і оздоровчого харчування
Анотація
Готель «Атлантик» - новий готель, який позиціонується на 4 зіркі, розташований в одному з курортних районів Одеси - Аркадії, на вулиці Генуезька. Вдале розташування готелю дозволить гостям зупиниться недалеко ві центрального пляжу Аркадія, поруч з парком Перемоги і в 10 хвилинах їзди від центру міста. Родзинкою меню ресторану при готелі є страви болгарської кухні. Окрім ресторану, в готелі працює ще літня терраса, що розташована на 1 поверсі готельного комплексу. Але меню, що пропонують відвідувачам тераси особливо не відрізняється від меню ресторану готелю. А це не цікаво для проживаючих готелю і коштовно для гостей міста. Крім того, дане підприємство розташоване у дуже жвавому районі міста Одеси і користується гарним попитом серед гостей, тому, щоб підтримувати популярність і не втрачати рейтинг, потрібно постійно його розвивати. Вегетаріанство виникло багато тисячоліть тому швидше як один з різновидів дієт. А сьогодні створюються заклади громадського харчування, де основа - вегетаріанське меню. Крім того, у проекті було вирішено доповнити дане вегетаріанське меню їдальні стравами здорового харчування.
Опис
Ключові слова
Їдальня, вегетаріанська кухня, здорове харчування
Бібліографічний опис