Управління логістичною діяльністю підприємства у глобальних ланцюгах поставок

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2022
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ОНТУ, кафедра менеджменту і логістики
Анотація
У вступі обґрунтовано актуальність теми магістерської роботи, розкрито зв’язок роботи з науковими темами, сформульовано мету та завдання дослідження, визнано об’єкт, предмет і методичну базу дослідження, висвітлено наукову новизну та практичне значення одержаних результатів. У першому розділі «Теоретико-методичні основи логістичної діяльності» досліджено теоретичне підґрунтя ефективного менеджменту та значення логістики у ресторанному господарстві. Встановлено, що сучасна логістика розглядає сукупність різноманітних дій для здійснення процесу збуту як ланцюг поставок, що починається від пошуку сировини до постачання готової продукції споживачеві/відвідувачу. У другому розділі «Аналіз діяльності закладів громадського харчування» проаналізовано тенденції ринку ресторанного господарства та вплив пандемії і військових дій на діяльність підприємств. Проведено аналіз господарської діяльності, на підставі чого зроблено АВС-аналіз та оцінку конкурентоспроможності. Проведено SWOT-аналіз та запропоновані заходи, що мають допомогти підвищити доходи підприємства та конкурентоспроможність. У третьому розділі «Пропозиції щодо удосконалення ланцюгів постачання рибо- і морепродуктів на кафе «LEO»» проаналізовано ринок рибо- та морепродуктів, запропоновано приділити увагу збільшенню продажуцих продуктів. Для цього досліджено можливості управління якістю в логістичному ланцюгу з використанням інформаційних технологій. За результатами кваліфікаційної роботи магістра здійснено теоретичне узагальнення і запропоновано вирішення важливого науково-практичного завдання щодо управління логістичною діяльністю підприємства у глобальних ланцюгах поставок.
Опис
Ключові слова
логістика, ланцюги, глабалізація, мореродукти, ресторанний бізнес
Бібліографічний опис
Зібрання