Експертна оцінка технології виробництва сметани «Селянська» масовою часткою жиру 20% та розроблення плану HACCP
Ескіз недоступний
Дата
2021
Автори
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ОНАХТ, кафедра харчової хімії та експертизи
Анотація
Об’єкт дослідження: Технологічна експертиза виробництва сметани
резервуарної 20% жиру.
Предмет дослідження: розроблення системи НАССР при виробництві
сметани резервуарної 20% жиру.
Мета дипломного проекту: розглянути методи проведення контролю
якості та технологічну експертизу сметани резервуарної 20% жиру. Для
досягнення поставленої мети визначені такі завдання:
1. Охарактеризувати підприємство;
2. Провести аналіз сировини;
3. Провести аналіз технологічного процесу виробництва сметани
резервуарної 20% жиру;
4. Розробити НАССР-план та визначити критичні контрольні точки
виробництва сметани резервуарної 20% жиру;
5. Визначити точки технохімічного та мікробіологічного контролю;
6. Провести аналіз лабораторії підприємства;
7. Вивчення нормативної документації.
Опис
Ключові слова
технологічна експертиза, сметана резервуарна 20% жиру, система НАССР