Експертна оцінка технології виробництва сметани «Селянська» масовою часткою жиру 20% та розроблення плану HACCP

Ескіз недоступний
Дата
2021
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ОНАХТ, кафедра харчової хімії та експертизи
Анотація
Об’єкт дослідження: Технологічна експертиза виробництва сметани резервуарної 20% жиру. Предмет дослідження: розроблення системи НАССР при виробництві сметани резервуарної 20% жиру. Мета дипломного проекту: розглянути методи проведення контролю якості та технологічну експертизу сметани резервуарної 20% жиру. Для досягнення поставленої мети визначені такі завдання: 1. Охарактеризувати підприємство; 2. Провести аналіз сировини; 3. Провести аналіз технологічного процесу виробництва сметани резервуарної 20% жиру; 4. Розробити НАССР-план та визначити критичні контрольні точки виробництва сметани резервуарної 20% жиру; 5. Визначити точки технохімічного та мікробіологічного контролю; 6. Провести аналіз лабораторії підприємства; 7. Вивчення нормативної документації.
Опис
Ключові слова
технологічна експертиза, сметана резервуарна 20% жиру, система НАССР
Бібліографічний опис