Перегляд за Автор "Житкевич, Анастасія"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументЕкспертна оцінка технології виробництва сметани «Селянська» масовою часткою жиру 20% та розроблення плану HACCP(ОНАХТ, кафедра харчової хімії та експертизи, 2021) Житкевич, АнастасіяОб’єкт дослідження: Технологічна експертиза виробництва сметани резервуарної 20% жиру. Предмет дослідження: розроблення системи НАССР при виробництві сметани резервуарної 20% жиру. Мета дипломного проекту: розглянути методи проведення контролю якості та технологічну експертизу сметани резервуарної 20% жиру. Для досягнення поставленої мети визначені такі завдання: 1. Охарактеризувати підприємство; 2. Провести аналіз сировини; 3. Провести аналіз технологічного процесу виробництва сметани резервуарної 20% жиру; 4. Розробити НАССР-план та визначити критичні контрольні точки виробництва сметани резервуарної 20% жиру; 5. Визначити точки технохімічного та мікробіологічного контролю; 6. Провести аналіз лабораторії підприємства; 7. Вивчення нормативної документації.