Технологічна експертиза виробництва пшеничного батону «Нива» в умовах ТОВ «Берислав-Хлібзавод»

Ескіз недоступний
Дата
2021
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ОНАХТ, кафедра харчової хімії та експертизи
Анотація
У дипломному проекті надано характеристику підприємства ТОВ «Берислав-Хлібзавод», а саме наведено історію його заснування і поетапного розвитку, управлінську структру, охарактеризовано сировинну зону та нведено асортимент продукції, яку випускає бериславський хлібокомбінат. Наведено технологію виробництва пшеничного батону «Нива» на ТОВ «Берислав-Хлібзавод», проведено її аналіз та обґрунтування. Надано характеристику сировини і матеріалів, які застосовуються у виробництві пшеничного батону «Нива», наведено відповідно до нормативної документації хлібозаводу його показники якості і безпечності, мікробіологічні показники, а також методи аналізу. Для технологічного процесу наведено схему контролю всіх виробничих етапів. Для готової продукції наведено вимоги до якості та безпечності, методи контролю показників якості та безпечності, вказано дефекти і способи можливої фальсифікації, методи їх виявлення та способи попередження. Проведено ідентифікацію та наліз небезпечних чинників, які можуть бути присутніми або зявлятись у процесі виробництва пшеничного батону «Нива», визначено з них суттєві небезпечні чинники, проведено їх розподіл за заходами керування і кправління, визначено критичні контрольні точки, розроблено план і операційні програми передумови. Запропонувано заходи з охорони праці та охорони навколишнього середовища при виробництві хлібобулочних виробів.
Опис
Ключові слова
пшеничний батон, технологія виробництва пшеничного батону, якість, безпечність, небезпечні чинники, план НАССР
Бібліографічний опис