Розробка сироваткових напоїв для спортсменів з використанням ізоляту сироваткового білка

Ескіз
Дата
2020
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Виробництво напоїв на основі сироватки дає можливість отримання продуктів, які володіють дієтичними, профілактичними, лікувальними властивостями, забезпечити безвідхідне виробництво, розширити асортимент за рахунок продуктів, що не містять молока.
Опис
Розробка сироваткових напоїв для спортсменів з використанням ізоляту сироваткового білка / Д. М. Скрипніченко, Н. О. Дец, О. А. Кручек, Л. О. Ланженко // Зб. тез доп. 80-ї наук. конф. викл. акад., Одеса, 7–8 трав. 2020 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій ; під заг. ред. Б. В. Єгорова. – Одеса : ОНАХТ, 2020. – С. 105–107 : табл. – Бібліогр.: 4 назв.
Ключові слова
сироваткові напої, розробка напоїв, ізолят білка, сироватковий білок
Бібліографічний опис