Дослідження вподобань відвідувачів закладів ресторанного господарства щодо соусів до страв гриль-меню
Вантажиться...
Дата
2020
Автори
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
За основу науково-дослідницької роботи було обрано напрям аналізу соусної продукції для подальшого розроблення соусів до страв гриль-меню та впровадження їх у закладах ресторанного господарства.
Опис
Кравчук Т. В. Дослідження вподобань відвідувачів закладів ресторанного господарства щодо соусів до страв гриль-меню / Т. В. Кравчук, Я. В. Кравченко // Зб. тез доп. 80-ї наук. конф. викл. акад., Одеса, 7–8 трав. 2020 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій ; під заг. ред. Б. В. Єгорова. – Одеса : ОНАХТ, 2020. – С. 160–161 : рис.
Ключові слова
вподобання відвідувачів, соуси, страви гриль-меню