076-Підприємництво, торгівля та біржова
Постійне посилання зібрання
Переглянути
Перегляд 076-Підприємництво, торгівля та біржова за Назва
Зараз показуємо 1 - 20 з 44
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- Документ«Аналіз асортименту та експертна оцінка темного пива та митні процедури при перетинанні через митний кордон України»(ОНТУ, кафедра товарознавство та митна справа, 2022) Берегей Дар'яДо дипломної роботи студентки Берегей Дар’ї Сергіївни на тему:«Аналіз асортименту та експертна оцінка темного пива та митні процедури при перетинанні через митний кордон України». В роботі представлені результати аналізу ринку темного пива в Україні та Світі,представлені нормативні документи,що регламентують якість та безпечність даної продукції. Також у роботі відображені результати проведеної оцінки асортименту темного пива,що реалізуються в трьох торговельних мережах міста Одесса.Наведені результати фізико-хімічних та органолептичних показників якості темного пива. Проаналізувавши порядок обліку особи ТМ «Bernard»,яка під час провадження своєї діяльності є участником відносин,що регулюються митним законодавством.Здійснено облік осіб ТМ «Bernard», митниці, у пункті пропуску «Краківець – Корчова», митний пост «Яворів», відділ митного оформлення №2 (UA 209030).Визначено код товару згідно УКТЗЕД.Визначено країну походження товару та вивчені митні формальності в режимі імпорт.Опрацьовані питання охорони праці на робочому місці товарознавця. Дипломна робота виконана на друкованих листах формату А4,містить таблиць, рисунків та додатків.
- Документ«Аналіз ринку білкових молочних продуктів для спортсменів, дослідження споживчих переваг та митне оформлення при перетині митного кордону України»(ОНТУ, кафедра товарознавство та митна справа, 2022) Нечаєва МаріяНа кваліфікаційну роботу магістра Нечаєвої Марії Олексіївни на тему «Аналіз ринку білкових молочних продуктів для спортсменів, дослідження споживчих переваг та митне оформлення при перетині митного кордону України» В роботі представлено: результати аналізу ринку спортивного харчування в світі та Україні; надано аналіз асортименту товару; виконано оцінку пакування та маркування споживчої тари; виконано дослідження органолептичних та фізико-хімічних показників якості; наведено вимоги до охорони праці на об’єктах роздрібної торгівлі, підприємстві; представлено аналіз здійснення митних формальностей при імпорті товарів спортивного харчування на прикладі білкових молочних продуктів; надано висновки і рекомендації по роботі. Робота складається з 166 сторінок, включаючи 22 рисунка, 29 таблиць, 10 формул, 9 додатків, 63 літературних джерел. Метою роботи є проведення аналізу ринку білкових молочних продуктів для спортсменів, дослідження їх споживчих переваг, митне оформлення при перетині митного кордону України. Об’єкти дослiджeння: 5 зрaзків концентрату сироваткового білку, що рeaлiзуються в торговiй мeрeжi України. Предметом дослідження є споживчі переваги білкових молочних продуктів, їх показники якості, стан пакування та маркування споживчої тари, митне оформлення таких товарів.
- ДокументАналіз ринку рослинних напоїв, дослідження їх споживних властивостей та митні формальності при перетині митного кордону України(ОНТУ, кафедра торговельного підприємництва, товарознавства та управління бізнесом, 2023) Пономар Віктор ВіталійовичКваліфікаційна робота магістра містить 104 сторінки, 14 таблиць, список літератури з 38 найменувань, 4 додатки. Метою виконання роботи є проведення аналізу ринку рослинних напоїв, дослідження їх споживних властивостей, митне оформлення при перетині митного кордону України. Об’єктом аналізу, узагальнень і дослідження є п’ять зразків рослинних напоїв на основі вівса вітчизняних виробників, що реалізуються в торговельних мережах України. Завданням роботи передбачено дослідження ринку рослинних напоїв аналогів молока та факторів, що формують їх споживні властивості, дослідження асортименту і якості рослинних напоїв, здійснення митних формальностей при експорті рослинного напою, розгляд вимог охорони праці на підприємстві роздрібної торгівлі. За результатами роботи сформульовано висновки щодо стану ринку, асортименту та якості рослинних напоїв, митного оформлення при перетині кордону України. Одержані результати можуть бути використанні на підприємствах виробництва рослинних напоїв та підприємствах торгівлі як заходи зі покращення якості, підвищення конкурентоспроможності, розширення асортименту. Рік виконання роботи – 2023. Рік захисту роботи – 2023.
- Документ«Визначення показників безпечності пшениці та її митне оформлення при переміщенні через митний кордон України »(ОНТУ, кафедра товарознавство та митна справа, 2022) Лукашенко ВладиславДипломна робота Лукашенка Владислава на тему «Визначення показників безпечності пшениці та її митне оформлення при переміщенні через митний кордон України » присвячена таким питанням як дослідження сучасного стану ринку пшениці України, не тарифне регулювання митних платежів в режимі експорт, проведенню товарознавчої оціни якості продукту, а також вивченню формальностей при переміщені пшениці на територію України в режимі імпорт. Дипломна робота виконана на 106 сторінках машинописного тексту, складається зі вступу, 5 розділів, висновків до розділів, загальних висновків, списку використаних джерел – 43 найменування, 7 додатків, 15 таблиць, 10 рисунків.
- ДокументДослідження асортименту і якості сокової продукції та її митне оформлення при переміщенні через митний кордон України(ОНТУ, кафедра торговельного підприємництва, товарознавства та управління бізнесом, 2023) Бендікова Катерина ВасилівнаКваліфікаційна робота магістра містить 112 сторінок, 17 таблиць, список літератури з 44 найменувань, 5 додатків. Метою виконання роботи є проведення аналізу ринку сокової продукції, дослідження їх асортименту і якості, митне оформлення при перетині митного кордону України. Об’єктом аналізу, узагальнень і дослідження є п’ять зразків сокової продукції вітчизняних та іноземних виробників, що реалізуються в торговельних мережах України.. Завданням роботи передбачено дослідження ринку сокової продукції та факторів, що формують їх споживні властивості, дослідження асортименту і якості сокової продукції, здійснення митних формальностей при імпорті напою соковмісного, розгляд вимог охорони праці на об’єктах роздрібної торгівлі. За результатами роботи сформульовано висновки щодо стану ринку, асортименту та якості сокової продукції, митного оформлення при перетині митного кордону України. Одержані результати можуть бути використанні на підприємствах виробництва сокової продукції та підприємствах торгівлі як заходи зі покращення якості, підвищення конкурентоспроможності, розширення асортименту. Рік виконання роботи – 2023. Рік захисту роботи – 2023.
- ДокументДослідження впливу факторів фальсифікації парфумів на формування їх асортименту в сучасних реаліях та особливості їх переміщення через митний кордон України(ОНТУ, кафедра товарознавства та митної справи, 2022) Волкова КаролінаКваліфікаційна робота на тему: «Дослідження впливу факторів фальсифікації парфумів на формування їх асортименту в сучасних реаліях та особливості їх переміщення через митний кордон України», викладена на 147 сторінках, що містить 6 розділи, 12 ілюстрацій, 25 таблиць, 66 джерел в переліку посилань. Метою дипломної роботи ідентифікація та дослідження факторів формування сучасного асортименту парфумів, що реалізуються на ринку України. Об’єктом розгляду є жіночі парфумерні вироби, що реалізуються на ринку України та Австрії. Предмет роботи – компонентний склад та митні формальності при переміщенні парфумів через митний кордон України. У першому розділі представлені теоретичні аспекти якості парфумерних виробів, аналіз ринку, класифікаційні ознаки та асортиментна належність. Наведені способи фальсифікації та методи їх ідентифікації, а також компонентний склад як базовий спосіб фальсифікації. Визначено код парфумованої води згідно до української класифікації товарів зовнішньоекономічної діяльності. У другому розділі розроблено алгоритм проведення досліджень, проведено аналіз асортиментної структури парфумерних рідин, що реалізуються в торговельних мережах м. Одеси та Австрії, представлені об’єкти та методи дослідження. У третьому розділі наведено аналіз маркуванням та пакуванням, сенсорний аналіз парфумів, що досліджувались та оцінка за фізико-хімічними показниками. Проведено комплексну оцінку якості парфумів. У четвертому розділі обєктами дослідження є однойменні парфуми, що реалізуються в різних країнах. Представлено результати ідентифікаційної оцінки парфумів за компонентним складом. В п’ятому розділі представлено процедуру обліку особи, яка під час провадження своєї діяльності є учасником відносин, що регулюються законодавством України з питань митної справи. Визначено країну походження парфумів, наведено розрахунки митної вартості та платежів при їх переміщенні в режимі імпорт. Складено технологічну схему митного контролю та митного оформлення. Шостий розділ містить правила застосування Належної виробничої практики та охорона праці в товарознавчих лабораторіях. За результатами роботи представлені висновки.
- ДокументДослідження відповідності гранолі нормативним вимогам та заходи регулювання експортно-імпортних операцій(ОНТУ, кафедра торговельного підприємництва, товарознавства та управління бізнесом, 2023) Одерій Вікторія ВіталіївнаКваліфікаційна робота магістра містить 118 сторінок, 23 таблиці, 21 рисунок, список літератури з 46 найменувань. Метою написання кваліфікаційної роботи є дослідження якісних характеристик граноли на відповідність нормативним вимогам та особливості здійснення митних процедур при переміщенні через митний кордон України. Об’єктом дослідження обрано 5 зразків граноли різних торговельних марок, що надходять на вітчизняний ринок. Предметом дослідження виступають споживні властивості та нормативне забезпечення щодо якості регулювання митних процедур при переміщенні партії граноли через митний кордон України. В роботі представлені аналіз ринку граноли, вивчено споживні властивості, показники якості і дефекти граноли, розглянуто хімічній склад і харчова цінність граноли. Проведено товарознавчу оцінку граноли за фізико-хімічними, органолептичними та мікробіологічними показниками. Здійснено митні формальності при переміщенні партії граноли через митний кордон України. Рік виконання роботи - 2023 рік Рік захисту роботи - 2023 рік
- ДокументДослідження розвитку агропромислових формувань в забезпеченні продовольчої безпеки України(ОНТУ, кафедра торговельного підприємництва, товарознавства та управління бізнесом, 2023) Шведова Олена ОлександрівнаКваліфікаційна робота магістра містить 167 сторінок, 59 таблиць, 7 рисунків, список літератури з 62 найменувань, 1 додатка. Метою виконання роботи є прогнозування розвитку агропромислових формувань на основі теорії їх дослідження. Об’єктом аналізу, узагальнень і дослідження виступають економічні відносини, які виникають в процесі трансформації агропромислових формувань. Завданням роботи передбачено дослідження еволюції трансформацій агропромислових формувань в Україні, побудова механізму управління створенням агропромислових формувань, надання рекомендацій щодо агропромислової інтеграції сільськогосподарських і промислових підприємств. За результатами виконаної роботи сформульовані висновки стосовноо подальшого розвитку агропромислових формувань і забезпечення продовольчої безпеки. Одержані результати можуть бути використані у практичній діяльності підприємств агропромислового сектору різних організаційних форм, органів державної влади. Рік виконання роботи – 2023. Рік захисту роботи – 2023.
- ДокументДослідження розвитку зернового господарства України(ОНТУ, кафедра торговельного підприємництва, товарознавства та управління бізнесом, 2023) Денисюк Микита ГригорійовичКваліфікаційна робота магістра містить 104 сторінок, 8 таблиць, 28 рисунків, список літератури з 30 найменування. Метою роботи є підвищення ефективності господарсько-економічної діяльності підприємства розвитку зернового господарства України Для досягнення цієї мети нами поставлено низку завдань, а саме: дослідити наукові підходи до трактування сутності поняття «економічної ефективності», її місця і ролі у діяльності елеваторів; розглянути підходи до оцінювання розвитку зернового господарства України; проаналізувати сучасний стан зернового господарства України ; визначити основні шляхи підвищення економічної ефективності на підприємствах елеваторної промисловості та на цій основі розробити ряд практичних заходів. Об’єктом аналізу, узагальнень і дослідження в роботі є дослідження розвитку зернового господарства України. В якості предмету дослідження обрано теоретико-методичні та практичні основи оцінки розвитку зернового господарства України. За результатами роботи сформульовано висновки щодо підвищення економічної ефективності підприємств елеваторної промисловості. Одержані результати можуть бути використанні на підприємствах елеваторної промисловості як заходи з підвищення ефективності діяльності. Pік виконaння pоботи 2023 Pік зaхисту pоботи 2023
- ДокументДослідження споживаних властивостей ковбасних виробів та їх митне оформлення при перетині кордону України(ОНТУ, кафедра торговельного підприємництва, товарознавства та управління бізнесом, 2023) Ясінський Богдан ВікторовичКваліфікаційна робота магістра містить 149 сторінок, 15 таблиць, список літератури з 47 найменувань, 15 додатків. Метою виконання роботи є проведення аналізу ринку ковбасної продукції, дослідження їх асортименту і якості, споживні властивості, митне оформлення при перетині митного кордону України. Об’єктом аналізу, узагальнень і дослідження є п’ять зразків варених ковбасних виробів вітчизняних виробників, що реалізуються в торговельних мережах України. Завданням роботи передбачено дослідження ринку ковбасної продукції та факторів, що формують їх споживні властивості, дослідження асортименту і якості варено-ковбасної продукції, здійснення митних формальностей при експорті продукту ковбасного, розгляд вимог охорони праці на об’єктах роздрібної торгівлі. За результатами роботи сформульовано висновки щодо стану ринку, асортименту та якості ковбасної продукції, митного оформлення при перетині митного кордону України. Одержані результати можуть бути використанні на підприємствах виробництва ковбасної продукції та підприємствах торгівлі як заходи зі покращення якості, підвищення конкурентоспроможності, розширення асортименту. Рік виконання роботи – 2023. Рік захисту роботи – 2023.
- ДокументДослідження споживних властивостей та технічне регулювання дитячих зубних паст, що надходять на ринок України та їх митне оформлення(ОНТУ, кафедра товарознавства та митної справи, 2022) Войтенко КатеринаКваліфікаційна робота на тему: «Дослідження споживних властивостей та технічне регулювання дитячих зубних паст, що надходять на ринок України та їх митне оформлення » викладена на 163 сторінках, що містить 5 розділів, 26 ілюстрацій, 39 таблиць, 42 джерел в переліку посилань. Об’єктом розгляду є дитячі зубні пасти вітчизняного та закордонного виробництва. Предмет роботи – споживні властивості та нормативні документи, що регулюють якість та безпечність дитячих зубних зуб. Метою дипломної роботи є дослідження якісних характеристик та безпечності дитячих зубних паст, що реалізуються на ринку України, і технічне регулювання, що забезпечує якість та порядок здійснення митних формальностей. У першому розділі представлені основні чинники формування якості дитячих зубних паст, проаналізовано ринок, вивчено склад дитячих зубних паст. Наведено порівняльний аналіз чинних нормативно-правових документів, що регламентують якість та безпечність зубних паст, на підставі якого виявлено проблемні питання гармонізації нормативних документів та контролю якості дитячих зубних паст. У другому розділі представлені об’єкти та методи дослідження дитячої зубної пасти та аналіз структури асортименту в торговельних мережах України. У третьому розділі наведена товарознавча оцінка якості дитячих зубних паст, за маркуванням та пакуванням, органолептичними, фізико-хімічними та мікробіологічними показникам якості. Проведено комплексну оцінку якості споживних властивостей дитячих зубних паст, що досліджуються. Четвертий розділ містить інформацію про розробку класифікації дитячих зубних паст, нормативних вимог та методичних рекомендацій щодо методів та методик оцінювання якості. П’ятий розділ містить визначення країни походження, правові засади тарифного та нетарифного регулювання, визначення митної вартості, розрахування митних платежів, розробка технологічної схеми митного контролю та митного оформлення дитячої зубної пасти. Шостий розділ містить інформацію про норми та потенційно небезпечні ризики при виробництві зубних паст та правила застосування Належної виробничої практики За результатами роботи представлені висновки.
- ДокументДослідження і прогнозування розвитку ролі України в міжнародній торгівлі зерном(ОНТУ, кафедра торговельного підприємництва, товарознавства та управління бізнесом, 2023) Тарануха Олександра СергіївнаКваліфікаційна робота магістра містить 121 сторінок, 23 таблиць, 16 рисунків, список літератури з 42 найменувань, 8 додатків. Об’єктом дослідження є економічні відносини, які виникають в процесі управління стратегічною діяльністю підприємства зернового господарства. Метою даною роботи є вивчення планування диверсифікації підприємницьких структур з виробництва зерна та прогнозування торгівельних відносин ТОВ СП «Нібулон». Для досягнення поставленої мети передбачено такі завдання: аналіз зовнішньоторговельної діяльності підприємства на ринку сільськогосподарської продукції за динамікою і географічною структурою; SWOT-аналіз чинників, які впливають на зовнішньоторговельну діяльність ТОВ СП «Нібулон»; формування стратегії і прогнозування розвитку зовнішньоторговельної діяльності ТОВ СП «Нібулон»; провести дослідження змісту та сутності диверсифікації діяльності; дослідити рівень диверсифікації експортної діяльності ТОВ СП «Нібулон»; За результатами роботи сформульовано висновки стосовно економічного стану міжнародної торгівлі зерном та вплив запропонованих заходів на основні показників діяльності досліджуваного підприємства. Одержані результати можуть бути використанні на підприємстві зернового господарства з метою вдосконалення діяльності ТОВ СП «Нібулон». Рік виконання роботи – 2023 р. Рік захисту роботи – 2023 р.
- ДокументЕкспертна оцінка якості чорного шоколаду та митні процедури при перетині митного кордону України(ОНТУ, кафедра торговельного підприємництва, товарознавства та управління бізнесом, 2023) Заболотна Олена СтепанівнаКваліфікаційна робота магістра містить 111 сторінок, 34 таблиць, список літератури з 46 найменувань, 12 додатків Метою кваліфікаційної роботи є дослідження якісних характеристик та безпечності шоколаду чорного, що реалізуються на ринку України, і технічне регулювання, що забезпечує якість та порядок здійснення митних формальностей. Об’єктом розгляду є чорний шоколад вітчизняного та закордонного виробництва. Завданням роботи передбачено дослідження якості шоколаду та оформлення товару на митниці. За результатами роботи сформульовано висновки щодо поліпшення якості шоколаду на ринку України Одержані результати можуть бути використанні на підприємствах, як заходи з підвищення конкурентоспроможності, розширення ринкової “ніші” та зміцнення їх іміджу. Рік виконання роботи – 2023. Рік захисту роботи – 2023.
- ДокументКомплексна товарознавча оцінка та митне оформлення партії зефіру при перетинанні митного кордону України(ОНТУ, кафедра товарознавства, підприємництва, торгівлі та управління бізнесом, 2023) Якубович Тетяна ВасилівнаКваліфікаційна робота магістра містить 116 сторінок, 19 таблиць, список літератури з 39 найменувань, 3 додатки. Метою виконання роботи є проведення аналізу ринку фруктово-ягідних кондитерських виробів, дослідження їх асортименту і якості, митне оформлення при перетині митного кордону України. Об’єктом аналізу, узагальнень і дослідження є п’ять зразків зефіру різних виробників, що реалізуються в торговельних мережах України. Завданням роботи передбачено дослідження ринку фруктово-ягідних кондитерських виробів, факторів що формують їх споживні властивості, дослідження асортименту і якості зефіру, здійснення митних формальностей при експорті зефіру виробника ТОВ «Люстдорф», розгляд вимог охорони праці на об’єктах роздрібної торгівлі. За результатами роботи сформульовано висновки щодо стану ринку, асортименту та якості зефіру, митного оформлення при перетині кордону України. Одержані результати можуть бути використанні на підприємствах виробництва фруктово-ягідних кондитерських виробів та підприємствах торгівлі як заходи зі покращення якості, підвищення конкурентоспроможності, розширення асортименту. Рік виконання роботи – 2023. Рік захисту роботи – 2023.
- ДокументОбгрунтування та інвестиційне забезпечення проєктів розвитку підприємств з надання послуг(ОНТУ, кафедра торговельного підприємництва, товарознавства та управління бізнесом, 2023) Катричук Руслан АнатолійовичКваліфікаційна робота магістра містить 119 сторінок, 26 таблиць, список літератури з 56 найменувань, 2 додатків. Метою виконання роботи є обгрунтування інвестиційного забезпечення проєктів розвитку підприємств з надання послуг. Об’єктом дослідження є аналіз, узагальнення економічні відносини, що виникають у процесі розробки проєктів розвитку підприємств сфери послуг та їх інвестиційного забезпечення. Завданням роботи передбачено дослідження сутності інвестиційного забезпечення проєктів розвитку підприємств сфери послуг, визначення теоретичних і методичних основ залучення інвестицій, їх оцінки та контролю подальшого використання. За результатами роботи сформульовано висновки щодо обгрунтування та інвестиційного забезпечення проєктів ровитку підприємств з надання послуг. Одержані результати можуть бути використанні на підприємствах сфери послуг з метою ефективного забезпечення реалізації інвестиційних проєктів розвитку задля розширення ринку. Рік виконання роботи – 2023. Рік захисту роботи – 2023.
- ДокументОбгрунтування інвестиійної привабливості науково-дослідного проекту виробництва хлібобулочних виробів з використанням різних видів цельнозмеленого борошна на ТОВ «Одеський хлібзавод №4»(ОНТУ, кафедра Управління бізнесом, 2022) Василенко ВікторіяМетою виконання роботи є дослідження теоретичних та практичних засад оцінки інвестиційної привабливості проєктів. Відповідно до мети в роботі вирішуються такі завдання: - досліджено теоретичні та методичні засади оцінки інвестиційної привабливості проєктів; - досліджено сучасні тенденції та проблеми розвитку підприємств хлібопекарської галузі України в аспекті виявлення перспектив їх розвитку за рахунок впровадження нового асортименту продукції; - здійснено економічне обґрунтування та розрахунки інвестиційної привабливості науково-дослідного проєкту виробництва хлібобулочних виробів з використанням різних видів цельнозмеленого борошна на ТОВ "Одеський хлібзавод №4". За результатами роботи сформульовано висновки щодо економічної доцільності проекту. Одержані результати можуть бути використанні на підприємствах хлібопекарської галузі як заходи з їх розвитку, підвищення конкурентоспроможності, розширення частки ринку та зміцнення іміджу.
- ДокументОбґрунтування стратегії розвитку підприємницької діяльності ПП «ЕВЕНТУС»(Обґрунтування стратегії розвитку підприємницької діяльності ПП «ЕВЕНТУС», 2021) Лисаковська, ОльгаМетою дипломної роботи є дослідження теоретичних і практичних аспектів стратегії розвитку підприємства, її вибір і обґрунтування, а також розробка шляхів реалізації на основі стратегічного аналізу зовнішнього та внутрішнього середовища. Наукова новизна одержаних результатів визначається реальною оцінкою управління маркетинговою діяльністю ПП «Евентус», а також винесення пропозицій щодо удосконалення маркетингової стратегії на підприємстві. Практична значущість отриманих результатів полягає управлінні маркетинговою діяльністю ПП «Евентус». Проаналізовано та обґрунтовано специфіку ділової стратегії розвитку підприємства на основі механізмів інтегрованості. В роботі розкрито основні рекомендації щодо формування ділової стратегії розвитку підприємства з урахування зовнішніх та внутрішніх факторів. Обґрунтовано головні задачі, які необхідно вирішувати в процесі формування стратегії розвитку підприємства. Методи наукових досліджень: PEST-аналіз, модель п’яти конкурентних сил М. Портера, матриця Бостонської консультативної групи (БКГ), матриця І. Ансоффа «товар-ринок».
- ДокументОцінка переваг та недоліків глазурованих сирків та їх митне оформлення при перетинанні кордону України(ОНТУ, кафедра товарознавство та митна справа, 2022) Ярцева ВікторіяДо дипломної роботи студентки Ярцевої Вікторії Михайлівни на тему: «Оцінка переваг та недоліків глазурованих сирків та їх митне оформлення при перетинанні кордону України». В роботі представлені результати аналізу ринку глазурованих сирків в Україні, представлені результати аналізу нормативної документації, що регламентує якість та безпечність даної продукції. Також у роботі відображені результати проведеної оцінки переваг і недоліків глазурованих сирків різних торгових марок вітчизняного виробництва, що реалізуються в торговельній мережі м. Одеса за станом пакування та маркування споживчої тари, наведені результати оцінки органолептичних показників, результати досліджень фізико-хімічних показників якості. Проаналізовано порядок обліку особи ДП «Лакталіс – Україна», яка під час провадження своєї діяльності є учасником відносин, що регулюються митним законодавством. Здійснено облік ДП «Лакталіс – Україна» у зоні діяльності Київської митниці ДМСУ та внесено до Реєстру за обліковим номером - UA10025593656. Визначено код товару згідно УКТЗЕД. Визначено країну походження товару та вивчені митні формальності в режимі експорт. Опрацьовані питання організації охорони праці на робочому місці товарознавця. Дипломна робота виконана на 100 друкованих листах формату А4, містить 13 таблиць, 5 рисунків та 10 додатків.
- ДокументОцінка інвестиційної привабливості проєкту виробництва олійно-жирової продукції з різних сортів вишні(ОНТУ, кафедра торговельного підприємництва, товарознавства та управління бізнесом, 2023) Куркан Ольга СергіївнаКваліфікаційна робота магістра містить 133 сторінки, 41 таблицю, список літератури з 20 найменувань, 8 додатків. Метою виконання роботи є оцінка інвестиційної привабливості інноваційного проєкту виробництва олійно-жирової продукції з різних сортів вишні. Об’єктом аналізу, узагальнень і дослідження є економічні відносини між суб’єктами олійно-жирової промисловості України. Завданням роботи передбачено економічне обґрунтування інвестиційно-інноваційного проєкту виробництва олійно-жирової продукції з різних сортів вишні, визначення теоретичних і методичних основ обґрунтування інвестиційної привабливості інноваційного проєкту, оцінка стану та перспектив розвитку підприємств олійно-жирової промисловості . За результатами роботи сформульовано висновки щодо ефективності впровадження інноваційного проєкту виробництва олійно-жирової продукції з різних сортів вишні. Одержані результати можуть бути використанні на підприємствах олійно-жирової галузі як заходи зі стабілізації фінансового стану, підвищення конкурентоспроможності, розширення ринкової “ніші” та зміцнення їх іміджу. Рік виконання роботи – 2023. Рік захисту роботи – 2023.
- ДокументОцінка інвестиційної привабливості інноваційної проекту виробництва олійно-жирової продукції з різних сортів мигдалю, вирощеного в умовах півдня України(ОНТУ, кафедра Управління бізнесом, 2022) Сінокоп ВікторіяМетою виконання роботи є розроблення теоретико-методичних основ та практичних рекомендацій щодо виміру рівня інвестиційної привабливості проєкту виробництва олійно-жирової продукції з різних сортів мигдалю, вирощеного в умовах півдня України. Об’єктом аналізу, узагальнень і досліджень є процеси виміру та оцінки інвестиційної привабливості проєкту виробництва олійно-жирової продукції з різних сортів мигдалю, вирощеного в умовах півдня України. Завданням роботи передбачено узагальнення теоретико-методичні основ виміру та оцінки інвестиційної привабливості проєктів; обґрунтування доцільності практичної реалізації проєкту; оцінка ефективності та інвестиційної привабливості проєкту; проведення аналізу ризиків проєкту. За результатами роботи сформульовано висновки стосовно доцільності та перспектив практичної реалізації проєкту виробництва олійно-жирової продукції з різних сортів мигдалю, вирощеного в умовах півдня України. Одержані результати можуть бути використанні на підприємствах олійно-жирової галузі як заходи по підвищенню ефективності їх роботи.
- «
- 1 (current)
- 2
- 3
- »