076-Підприємництво, торгівля та біржова
Постійне посилання зібрання
Переглянути
Нові надходження
- ДокументТОВАРОЗНАВЧА ОЦІНКА ГІРЧИЦІ ГОСТРОЇ ТА МИТНІ ПРОЦЕДУРИ ПРИ ПЕРЕМІЩЕННІ ЇЇ ЧЕРЕЗ МИТНИЙ КОРДОН УКРАЇНИ(ОНТУ, кафедра торговельного підприємництва, товарознавства та управління бізнесом, 2024) Швець Юлія ВіталіївнаРобота викладена на 108 сторінках, що містить 5 розділів, 5 ілюстрацій, 20 таблиці, 49 інформаційних джерел та 3 додатка. Об’єктом розгляду є продукт ""Гірчиця гостра"" вітчизняного та іноземного виробництва. Предмет роботи – споживчі властивості та нормативні документи, що регулюють якість та безпечність продукту ""Гірчиця гостра"". Метою кваліфікаційної роботи є дослідження якісних характеристик та безпечності харчового продукту ""Гірчиця гостра"", що реалізуються на ринку України і порядок здійснення митних формальностей. У першому розділі представлено аналіз сучасного стану ринку та перспективи розвитку імпортно-експортних операцій відносно гірчиці, основні чинники формування якості продукту ""Гірчиця гостра"", вивчено асортимент, харчова цінність, особливості технології виробництва, показники якості. У другому розділі представлені об’єкти та методи дослідження гірчиці гострої, методологія визначення коду згідно до УКТЗЕД. У третьому розділі наведено аналіз структури асортименту гірчиці в торговельних мережах м. Одеси, товарознавча оцінка якості гірчиці гострої, за маркуванням та пакуванням, органолептичними, фізико-хімічними показникам. Четвертий розділ містить визначення митних формальностей при переміщенні товару через митний кордон України. П'ятий розділ містить заходи щодо охорони праці та безпечної евакуації персоналу під час пожежі, вимоги до мікроклімату, освітлення та інші. Ключові слова: гірчиця гостра, показники якості, нормативні документи, митні формальності. Рік виконання роботи - 2023-2024. Рік захисту роботи - 2024.
- ДокументДослідження асортименту і якості сокової продукції та її митне оформлення при переміщенні через митний кордон України(ОНТУ, кафедра торговельного підприємництва, товарознавства та управління бізнесом, 2023) Бендікова Катерина ВасилівнаКваліфікаційна робота магістра містить 112 сторінок, 17 таблиць, список літератури з 44 найменувань, 5 додатків. Метою виконання роботи є проведення аналізу ринку сокової продукції, дослідження їх асортименту і якості, митне оформлення при перетині митного кордону України. Об’єктом аналізу, узагальнень і дослідження є п’ять зразків сокової продукції вітчизняних та іноземних виробників, що реалізуються в торговельних мережах України.. Завданням роботи передбачено дослідження ринку сокової продукції та факторів, що формують їх споживні властивості, дослідження асортименту і якості сокової продукції, здійснення митних формальностей при імпорті напою соковмісного, розгляд вимог охорони праці на об’єктах роздрібної торгівлі. За результатами роботи сформульовано висновки щодо стану ринку, асортименту та якості сокової продукції, митного оформлення при перетині митного кордону України. Одержані результати можуть бути використанні на підприємствах виробництва сокової продукції та підприємствах торгівлі як заходи зі покращення якості, підвищення конкурентоспроможності, розширення асортименту. Рік виконання роботи – 2023. Рік захисту роботи – 2023.
- ДокументАналіз ринку рослинних напоїв, дослідження їх споживних властивостей та митні формальності при перетині митного кордону України(ОНТУ, кафедра торговельного підприємництва, товарознавства та управління бізнесом, 2023) Пономар Віктор ВіталійовичКваліфікаційна робота магістра містить 104 сторінки, 14 таблиць, список літератури з 38 найменувань, 4 додатки. Метою виконання роботи є проведення аналізу ринку рослинних напоїв, дослідження їх споживних властивостей, митне оформлення при перетині митного кордону України. Об’єктом аналізу, узагальнень і дослідження є п’ять зразків рослинних напоїв на основі вівса вітчизняних виробників, що реалізуються в торговельних мережах України. Завданням роботи передбачено дослідження ринку рослинних напоїв аналогів молока та факторів, що формують їх споживні властивості, дослідження асортименту і якості рослинних напоїв, здійснення митних формальностей при експорті рослинного напою, розгляд вимог охорони праці на підприємстві роздрібної торгівлі. За результатами роботи сформульовано висновки щодо стану ринку, асортименту та якості рослинних напоїв, митного оформлення при перетині кордону України. Одержані результати можуть бути використанні на підприємствах виробництва рослинних напоїв та підприємствах торгівлі як заходи зі покращення якості, підвищення конкурентоспроможності, розширення асортименту. Рік виконання роботи – 2023. Рік захисту роботи – 2023.
- ДокументКомплексна товарознавча оцінка та митне оформлення партії зефіру при перетинанні митного кордону України(ОНТУ, кафедра товарознавства, підприємництва, торгівлі та управління бізнесом, 2023) Якубович Тетяна ВасилівнаКваліфікаційна робота магістра містить 116 сторінок, 19 таблиць, список літератури з 39 найменувань, 3 додатки. Метою виконання роботи є проведення аналізу ринку фруктово-ягідних кондитерських виробів, дослідження їх асортименту і якості, митне оформлення при перетині митного кордону України. Об’єктом аналізу, узагальнень і дослідження є п’ять зразків зефіру різних виробників, що реалізуються в торговельних мережах України. Завданням роботи передбачено дослідження ринку фруктово-ягідних кондитерських виробів, факторів що формують їх споживні властивості, дослідження асортименту і якості зефіру, здійснення митних формальностей при експорті зефіру виробника ТОВ «Люстдорф», розгляд вимог охорони праці на об’єктах роздрібної торгівлі. За результатами роботи сформульовано висновки щодо стану ринку, асортименту та якості зефіру, митного оформлення при перетині кордону України. Одержані результати можуть бути використанні на підприємствах виробництва фруктово-ягідних кондитерських виробів та підприємствах торгівлі як заходи зі покращення якості, підвищення конкурентоспроможності, розширення асортименту. Рік виконання роботи – 2023. Рік захисту роботи – 2023.
- ДокументДослідження споживаних властивостей ковбасних виробів та їх митне оформлення при перетині кордону України(ОНТУ, кафедра торговельного підприємництва, товарознавства та управління бізнесом, 2023) Ясінський Богдан ВікторовичКваліфікаційна робота магістра містить 149 сторінок, 15 таблиць, список літератури з 47 найменувань, 15 додатків. Метою виконання роботи є проведення аналізу ринку ковбасної продукції, дослідження їх асортименту і якості, споживні властивості, митне оформлення при перетині митного кордону України. Об’єктом аналізу, узагальнень і дослідження є п’ять зразків варених ковбасних виробів вітчизняних виробників, що реалізуються в торговельних мережах України. Завданням роботи передбачено дослідження ринку ковбасної продукції та факторів, що формують їх споживні властивості, дослідження асортименту і якості варено-ковбасної продукції, здійснення митних формальностей при експорті продукту ковбасного, розгляд вимог охорони праці на об’єктах роздрібної торгівлі. За результатами роботи сформульовано висновки щодо стану ринку, асортименту та якості ковбасної продукції, митного оформлення при перетині митного кордону України. Одержані результати можуть бути використанні на підприємствах виробництва ковбасної продукції та підприємствах торгівлі як заходи зі покращення якості, підвищення конкурентоспроможності, розширення асортименту. Рік виконання роботи – 2023. Рік захисту роботи – 2023.