076-Підприємництво, торгівля та біржова
Постійне посилання зібрання
Переглянути
Перегляд 076-Підприємництво, торгівля та біржова за Ключові слова "аналіз ринку"
Зараз показуємо 1 - 14 з 14
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументАналіз ринку рослинних напоїв, дослідження їх споживних властивостей та митні формальності при перетині митного кордону України(ОНТУ, кафедра торговельного підприємництва, товарознавства та управління бізнесом, 2023) Пономар Віктор ВіталійовичКваліфікаційна робота магістра містить 104 сторінки, 14 таблиць, список літератури з 38 найменувань, 4 додатки. Метою виконання роботи є проведення аналізу ринку рослинних напоїв, дослідження їх споживних властивостей, митне оформлення при перетині митного кордону України. Об’єктом аналізу, узагальнень і дослідження є п’ять зразків рослинних напоїв на основі вівса вітчизняних виробників, що реалізуються в торговельних мережах України. Завданням роботи передбачено дослідження ринку рослинних напоїв аналогів молока та факторів, що формують їх споживні властивості, дослідження асортименту і якості рослинних напоїв, здійснення митних формальностей при експорті рослинного напою, розгляд вимог охорони праці на підприємстві роздрібної торгівлі. За результатами роботи сформульовано висновки щодо стану ринку, асортименту та якості рослинних напоїв, митного оформлення при перетині кордону України. Одержані результати можуть бути використанні на підприємствах виробництва рослинних напоїв та підприємствах торгівлі як заходи зі покращення якості, підвищення конкурентоспроможності, розширення асортименту. Рік виконання роботи – 2023. Рік захисту роботи – 2023.
- ДокументДослідження асортименту і якості сокової продукції та її митне оформлення при переміщенні через митний кордон України(ОНТУ, кафедра торговельного підприємництва, товарознавства та управління бізнесом, 2023) Бендікова Катерина ВасилівнаКваліфікаційна робота магістра містить 112 сторінок, 17 таблиць, список літератури з 44 найменувань, 5 додатків. Метою виконання роботи є проведення аналізу ринку сокової продукції, дослідження їх асортименту і якості, митне оформлення при перетині митного кордону України. Об’єктом аналізу, узагальнень і дослідження є п’ять зразків сокової продукції вітчизняних та іноземних виробників, що реалізуються в торговельних мережах України.. Завданням роботи передбачено дослідження ринку сокової продукції та факторів, що формують їх споживні властивості, дослідження асортименту і якості сокової продукції, здійснення митних формальностей при імпорті напою соковмісного, розгляд вимог охорони праці на об’єктах роздрібної торгівлі. За результатами роботи сформульовано висновки щодо стану ринку, асортименту та якості сокової продукції, митного оформлення при перетині митного кордону України. Одержані результати можуть бути використанні на підприємствах виробництва сокової продукції та підприємствах торгівлі як заходи зі покращення якості, підвищення конкурентоспроможності, розширення асортименту. Рік виконання роботи – 2023. Рік захисту роботи – 2023.
- ДокументДослідження відповідності гранолі нормативним вимогам та заходи регулювання експортно-імпортних операцій(ОНТУ, кафедра торговельного підприємництва, товарознавства та управління бізнесом, 2023) Одерій Вікторія ВіталіївнаКваліфікаційна робота магістра містить 118 сторінок, 23 таблиці, 21 рисунок, список літератури з 46 найменувань. Метою написання кваліфікаційної роботи є дослідження якісних характеристик граноли на відповідність нормативним вимогам та особливості здійснення митних процедур при переміщенні через митний кордон України. Об’єктом дослідження обрано 5 зразків граноли різних торговельних марок, що надходять на вітчизняний ринок. Предметом дослідження виступають споживні властивості та нормативне забезпечення щодо якості регулювання митних процедур при переміщенні партії граноли через митний кордон України. В роботі представлені аналіз ринку граноли, вивчено споживні властивості, показники якості і дефекти граноли, розглянуто хімічній склад і харчова цінність граноли. Проведено товарознавчу оцінку граноли за фізико-хімічними, органолептичними та мікробіологічними показниками. Здійснено митні формальності при переміщенні партії граноли через митний кордон України. Рік виконання роботи - 2023 рік Рік захисту роботи - 2023 рік
- ДокументДослідження споживаних властивостей ковбасних виробів та їх митне оформлення при перетині кордону України(ОНТУ, кафедра торговельного підприємництва, товарознавства та управління бізнесом, 2023) Ясінський Богдан ВікторовичКваліфікаційна робота магістра містить 149 сторінок, 15 таблиць, список літератури з 47 найменувань, 15 додатків. Метою виконання роботи є проведення аналізу ринку ковбасної продукції, дослідження їх асортименту і якості, споживні властивості, митне оформлення при перетині митного кордону України. Об’єктом аналізу, узагальнень і дослідження є п’ять зразків варених ковбасних виробів вітчизняних виробників, що реалізуються в торговельних мережах України. Завданням роботи передбачено дослідження ринку ковбасної продукції та факторів, що формують їх споживні властивості, дослідження асортименту і якості варено-ковбасної продукції, здійснення митних формальностей при експорті продукту ковбасного, розгляд вимог охорони праці на об’єктах роздрібної торгівлі. За результатами роботи сформульовано висновки щодо стану ринку, асортименту та якості ковбасної продукції, митного оформлення при перетині митного кордону України. Одержані результати можуть бути використанні на підприємствах виробництва ковбасної продукції та підприємствах торгівлі як заходи зі покращення якості, підвищення конкурентоспроможності, розширення асортименту. Рік виконання роботи – 2023. Рік захисту роботи – 2023.
- ДокументЕкспертна оцінка якості чорного шоколаду та митні процедури при перетині митного кордону України(ОНТУ, кафедра торговельного підприємництва, товарознавства та управління бізнесом, 2023) Заболотна Олена СтепанівнаКваліфікаційна робота магістра містить 111 сторінок, 34 таблиць, список літератури з 46 найменувань, 12 додатків Метою кваліфікаційної роботи є дослідження якісних характеристик та безпечності шоколаду чорного, що реалізуються на ринку України, і технічне регулювання, що забезпечує якість та порядок здійснення митних формальностей. Об’єктом розгляду є чорний шоколад вітчизняного та закордонного виробництва. Завданням роботи передбачено дослідження якості шоколаду та оформлення товару на митниці. За результатами роботи сформульовано висновки щодо поліпшення якості шоколаду на ринку України Одержані результати можуть бути використанні на підприємствах, як заходи з підвищення конкурентоспроможності, розширення ринкової “ніші” та зміцнення їх іміджу. Рік виконання роботи – 2023. Рік захисту роботи – 2023.
- ДокументКомплексна товарознавча оцінка та митне оформлення партії зефіру при перетинанні митного кордону України(ОНТУ, кафедра товарознавства, підприємництва, торгівлі та управління бізнесом, 2023) Якубович Тетяна ВасилівнаКваліфікаційна робота магістра містить 116 сторінок, 19 таблиць, список літератури з 39 найменувань, 3 додатки. Метою виконання роботи є проведення аналізу ринку фруктово-ягідних кондитерських виробів, дослідження їх асортименту і якості, митне оформлення при перетині митного кордону України. Об’єктом аналізу, узагальнень і дослідження є п’ять зразків зефіру різних виробників, що реалізуються в торговельних мережах України. Завданням роботи передбачено дослідження ринку фруктово-ягідних кондитерських виробів, факторів що формують їх споживні властивості, дослідження асортименту і якості зефіру, здійснення митних формальностей при експорті зефіру виробника ТОВ «Люстдорф», розгляд вимог охорони праці на об’єктах роздрібної торгівлі. За результатами роботи сформульовано висновки щодо стану ринку, асортименту та якості зефіру, митного оформлення при перетині кордону України. Одержані результати можуть бути використанні на підприємствах виробництва фруктово-ягідних кондитерських виробів та підприємствах торгівлі як заходи зі покращення якості, підвищення конкурентоспроможності, розширення асортименту. Рік виконання роботи – 2023. Рік захисту роботи – 2023.
- ДокументОцінювання якості макаронних виробів спіральної форми вітчизняного і закордонного виробництва та митні процедури при переміщені через митний кордон України(ОНТУ, кафедра торговельного підприємництва, товарознавства та управління бізнесом, 2023) Балабан Юлія МихайлівнаКваліфікаційна робота магістра містить 101 сторінок, 10 таблиць, список літератури з 45 найменувань, 12 додатків. Метою виконання роботи є було проведення оцінки якості макаронних виробів спіральної форми вітчизняного і закордонного виробництва та вивчення митних формальностей при переміщенні через МКУ. Об’єктом аналізу, узагальнень і дослідження є товарознавчі відносини між виробниками та митними органами України. Завданням роботи передбачено дослідження якості макароних виробів та оформлення товару на митниці. За результатами роботи сформульовано висновки щодо поліпшення якості макароних виробів Одержані результати можуть бути використанні на підприємствах , як заходи з підвищення конкурентоспроможності, розширення ринкової “ніші” та зміцнення їх іміджу. Рік виконання роботи – 2023. Рік захисту роботи – 2023.
- ДокументТехнічне регулювання та комплексна оцінка якості та безпечності дитячих іграшок для немовлят, що формують експортно-імпортний потенціал України(ОНТУ, кафедра торговельного підприємництва, товарознавства та управління бізнесом, 2023) Оноприюк Лілія ВалентинівнаКваліфікаційна робота магістра містить 115 сторінок, 20 таблиць, 18 рисунків, список використаних джерел з 43 найменувань, 5 додатків. Метою кваліфікаційної роботи - комплексне товарознавче дослідження дитячих іграшок, що надходять на вітчизняний ринок, на підставі чинного нормативно-технічного забезпечення, в вивчення митних процедур при їх переміщенні через митний кордон України. Об'єктом дослідження обрані брязкальці для немовлят з пластичних мас, що надходять на вітчизняний ринок. Предмет дослідження: споживні властивості іграшок для немовлят та технічне регулювання оцінки якості та їх переміщенні через митний кордон України. В роботі проведений аналіз ринку іграшок та перспективи імпортно-експортних операцій, вивчено класифікацію іграшок за різними методиками, проведено аналіз вітчизняних та міжнародних нормативних документів щодо оцінювання якоста та безпечності іграшок, проведені дослідження споживаних властивостей та проведена комплексна оцінка якості та безпечності іграшок для немовлят, здійснено митні формальності при імпорті іграшок. За результатами роботи сформульовано висновки щодо комплексної якості і безпечності іграшок для немовлят та особливостей здійснення митних формальностей при їх переміщенні через митний кордон України. Одержані результати можуть бути використанні торговельними мережами та виробниками для удосконалення споживних властивостей іграшок, також можуть слугувати корисним матеріалом для споживачів при вибору іграшок для дітей. Рік виконання роботи – 2023. Рік захисту роботи – 2023.
- ДокументТоварознавча оцінка джемів, що реалізується в торговельній мережі м. Одеси та митні процедури при переміщені їх через митний кордон України(ОНТУ, кафедра торговельного підприємництва, товарознавства та управління бізнесом, 2023) Мазуркевич Владислав МиколайовичКваліфікаційна робота магістра містить 99 сторінок, 17 таблиць, список літератури з 35 найменувань, 8 додатків. Метою виконання роботи є було проведення товарознавчої оцінки якості джемів та вивчення митних формальностей при переміщенні через МКУ. Об’єктом аналізу, узагальнень і дослідження є товарознавчі відносини між виробниками та митними органами України. Завданням роботи передбачено дослідження якості джемів та оформлення товару на митниці. За результатами роботи сформульовано висновки щодо поліпшення якості джемів, роботи митниці та оформлення відповідних документів. Одержані результати можуть бути використанні на підприємствах , як заходи з підвищення конкурентоспроможності, розширення ринкової “ніші” та зміцнення їх іміджу. Рік виконання роботи – 2023. Рік захисту роботи – 2023.
- ДокументТоварознавча оцінка пастильних виробів та митні процедури при їх переміщенні через кордон України(ОНТУ, кафедра торговельного підприємництва, товарознавства та управління бізнесом, 2023) Чікунда Олександра МиколаївнаКваліфікаційна робота магістра містить 136 сторінок, 26 таблиць, список літератури з 41 найменувань, 6 додатків. Мета виконання роботи полягає в товарознавчій оцінці пастильних виробів та митних процедурах при їх переміщенні через кордон України. Об’єктом аналізу, узагальнень і дослідження є пастильні вироби зі смаком полуниці п`яти торгових марок («Сетно», «Alexis», «Без Цукру», «Еконяшки», «Карпатська пастила») представлені у трьох мережах роздрібної торгівлі («Сільпо», «Eco Lavka» та «Rozetka»). Завданням роботи передбачено аналіз ринку фруктово-ягідних кондитерськиї виробів; формування їх споживних властивостей; аналіз асортименту товару, що реалізується в торговельних мережах м. Одеси; виконати порівняльну оцінку якості товару; визначити митні формальності при експорті та зазначити умови охорона праці. За результатами роботи сформульовано висновки стану ринку, асортимента та якості пастильних виробів та митні процедури при їх переміщенні через кордон України. Одержані результати можуть бути використанні на підприємствах виробнитцва пастильних виробів як заходи покращення якості, підвищення конкурентоспроможності та рощширення асортименту. Рік виконання роботи – 2023. Рік захисту роботи – 2023.
- ДокументТоварознавча оцінка печива пісочного та митні процедури при переміщенні його через митний кордон України(ОНТУ, кафедра торговельного підприємництва, товарознавства та управління бізнесом, 2023) Шишлюк Вікторія РусланівнаДипломна робота складається з п'яти розділів, включає висновки до чотирьох розділів, загальні висновки і рекомендації, 9 рисунків, одинадцять таблиць та список літератури, що включає 50 джерел. Зміст роботи розгорнуто на 105 сторінках друкованого тексту. У вступі обґрунтована актуальність обраної теми, визначена мета і завдання дослідження. Вказані об'єкт і предмет дослідження у другому розділі. Перший розділ проаналізовано сучасний стан ринку пісочного печива, його споживні властивості, показники якості, виявлено дефекти, розглянуто харчову цінність та наведено нормативні та законодавчі вимоги щодо оцінювання якості та безпечності цього виду випічки. Другий розділ включає опис об'єктів та методів дослідження. У третьому розділі проводиться товарознавча оцінка пісочного печива відповідно до нормативних документів. Четвертий розділ розкриває питання, пов’язані із здійсненням митних формальностей при експорті печива пісочного. У п'ятому розділі визначено основні положення з охорони праці у сфері товарознавства.
- ДокументТоварознавча оцінка пшеничного борошна, що реалізується в торговельній мережі м. Одеси та митні процедури при переміщенні його через митний кордон України(ОНТУ, кафедра торговельного підприємництва, товарознавства та управління бізнесом, 2023) Лембас Володимир ОлександровичКваліфікаційна робота магістра містить 108 сторінок, 16 таблиць, список літератури з 35 найменувань, 8 додатків. Метою виконання роботи є проведення товарознавчої оцінки якості борошна пшеничного та вивчення митних формальностей при переміщенні через МКУ. Об’єктом аналізу, узагальнень і дослідження є товарознавчі відносини між виробниками та митними органами України. Завданням роботи передбачено дослідження якості пшеничного борошна та оформлення товару на митниці. За результатами роботи сформульовано висновки щодо поліпшення якості борошна пшеничного Одержані результати можуть бути використанні на підприємствах , як заходи з підвищення конкурентоспроможності, розширення ринкової “ніші” та зміцнення їх іміджу. Рік виконання роботи – 2023. Рік захисту роботи – 2023.
- ДокументТоварознавча оцінка сирів типу брі та їх митне оформлення при переміщенні через митний кордон України(ОНТУ, кафедра торговельного підприємництва, товарознавства та управління бізнесом, 2023) Лебідь Наталія ЮріївнаРобота викладена на 116 сторінках, що містить 5 розділів, 7 ілюстрацій, 22 таблиці, 59 інформаційних джерел та 3 додатка. Об’єктом розгляду є продукт ""Сир м'який типу ""Брі"" вітчизняного та іноземного виробництва. Предмет роботи – споживчі властивості та нормативні документи, що регулюють якість та безпечність продукту ""Сир м'який типу ""Брі"". Метою кваліфікаційної роботи є дослідження якісних характеристик та безпечності харчового продукту "" Сир м'який типу ""Брі"", що реалізуються на ринку України і порядок здійснення митних формальностей. У першому розділі представлено аналіз сучасного стану ринку та перспективи розвитку імпортно-експортних операцій відносно сиру, основні чинники формування якості продукту ""Сир м'який типу ""Брі"", вивчено склад продукту, особливості технології виробництва, показники якості. У другому розділі представлені об’єкти та методи дослідження сиру м'якого типу Брі, методологія визначення коду згідно до УКТЗЕД. У третьому розділі наведено аналіз структури асортименту сиру в торговельних мережах м. Одеси, товарознавча оцінка якості сиру Брі, за маркуванням та пакуванням, органолептичними, фізико-хімічними показникам. Четвертий розділ містить визначення митних формальностей при переміщенні товару через митний кордон України. П'ятий розділ містить заходи щодо охорони праці та безпечної евакуації персоналу під час пожежі, вимоги до мікроклімату, освітлення, вимоги безпеки під час експлуатації комп’ютера та інші.
- ДокументТоварознавча оцінка цукру, що реалізується в торговельній мережі м.Одеси та митні процедури при переміщені його через митний кордон України(ОНТУ, кафедра торговельного підприємництва, товарознавства та управління бізнесом, 2023) Фурлєй Віктор ВолодимировичКваліфікаційна робота магістра містить 99 сторінок, 17 таблиць, список літератури з 33 найменувань, 8 додатків. Метою виконання роботи є було проведення товарознавчої оцінки якості цукру та вивчення митних формальностей при переміщенні через МКУ. Об’єктом аналізу, узагальнень і дослідження є товарознавчі відносини між виробниками та митними органами України. Завданням роботи передбачено дослідження якості цукру та оформлення товару на митниці. За результатами роботи сформульовано висновки щодо поліпшення якості цукру, роботи митниці та оформлення відповідних документів. Одержані результати можуть бути використанні на підприємствах , як заходи з підвищення конкурентоспроможності, розширення ринкової “ніші” та зміцнення їх іміджу. Рік виконання роботи – 2023. Рік захисту роботи – 2023.