Патенти на корисну модель (Utility model patents)
Постійне посилання зібрання
Переглянути
Перегляд Патенти на корисну модель (Utility model patents) за Ключові слова "a-амілаза"
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- Документ107772 Спосіб одержання препарату ксилоолігосахаридів(2016) Капрельянц, Л. В.; Журлова, О. Д.1. Спосіб одержання препарату ксилоолігосахаридів, що включає подрібнення сировини, ферментативний гідроліз, обробку етанолом і висушування, який відрізняється тим, що ферментативний гідроліз пшеничних або житніх висівок здійснюють поетапно, спочатку 0,0001 0,01 %-ою a-амілазою з активністю 2000 АО/г і 0,0001 0,01 %-ою глюкоамілазою з активністю 6000 АО/г протягом 0,5-1,0 год., після цього 0,001-0,1 %-ою протеазою з активністю 70 АО/г, далі ферменти інактивують кип'ятінням суміші протягом 8-12 хв і відокремлюють осад від супернатанту, до осаду додають 0,0001-0,1 %-ий мультиферментний препарат Viscozyme L з активністю 100 АО/г і проводять ферментативний гідроліз протягом 2-4 годин, супернатант відокремлюють від осаду, після чого супернатант обробляють 96 %-им етанолом, а осад, який утворився, відокремлюють і сушать до вмісту вологи 8 %. 2. Спосіб за п. 1, який відрізняється тим, що ферментативний гідроліз проводять при гідромодулі 1:(8-12). 3. Спосіб за п. 1, який відрізняється тим, що ферментативний гідроліз a-амілазою, глюкоамілазою і протеазою проводять при 50-55 °C. 4. Спосіб за п. 1, який відрізняється тим, що ферментативний гідроліз препаратом Viscozyme L проводять при 45-50 °C.
- Документ140252 Спосіб одержання харчових волокон(2020) Бужилов, М. Г.; Капрельянц, Л. В.; Пожіткова, Л. Г.Спосіб одержання харчових волокон, що включає ферментативний гідроліз пшеничних висівок a-амілазою, інактивацію ферменту, відокремлення ферментолізату від осаду і наступну термічну обробку осаду, який відрізняється тим, що пшеничні висівки попередньо змішують з водою при гідромодулі 1:10, до суміші додають ферментний препарат амілосубтилін і проводять ферментативний гідроліз протягом 10-12 хв. за температури 68-70 °C, після цього здійснюють інактивацію ферменту протягом 10-15 хв. за температури 110-120 °C, суміш охолоджують до температури 43-45 °C, встановлюють pH 6,7-6,9, додають a-амілазу і проводять ферментативний гідроліз протягом 120-125 хв. після цього проводять інактивацію ферменту при температурі 105-110 °C, суміш охолоджують до температури 30-32 °C, ферментолізат відокремлюють від осаду, а осад сушать.
- Документ98933 Спосіб одержання концентрату поліфенолів(2015) Капрельянц, Л. В.; Журлова, О. Д.1. Спосіб одержання концентрату поліфенолів шляхом ферментативного гідролізу висівок злакових культур, який відрізняється тим, що ферментативний гідроліз житніх або пшеничних висівок здійснюють поетапно, спочатку 0,0001-0,01 %-ою a-амілазою з активністю 2000 АО/г і 0,0001-0,01 %-ою глюкоамілазою з активністю 6000 АО/г протягом 0,5-1,0 год., після цього 0,001-0,1 %-ою протеазою з активністю 70 АО/г, далі ферменти інактивують кип'ятінням суміші протягом 8-12 хв і відокремлюють осад від супернатанту, до осаду додають 0,0001-0,1 %-ий мультиферментний препарат Viscozyme L з активністю 100 АО/г і проводять ферментативний гідроліз протягом 2-4 годин, осад відокремлюють від супернатанту, який очищають 96 %-им етанолом, осад, який утворився, відокремлюють і супернатант сушать. Концентрат містить 912 мг/г поліфенолів. 2. Спосіб за п. 1, який відрізняється тим, що ферментативний гідроліз проводять при 40-45 °C і гідромодулі 1: (8-12).