J2 (241) - Готельно-ресторанна справа
Постійне посилання зібрання
Переглянути
Перегляд J2 (241) - Готельно-ресторанна справа за Ключові слова "SWOT-аналіз підприємства"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументРозробка концепції ресторану в м. Одеса шляхом впровадження кейтерингового обслуговування(ОНТУ, кафедра готельно-ресторанного бізнесу, 2023) Ламбова ВладиславаКваліфікаційна робота бакалавра, метою якої є розробка проекту ресторану, що надає кейтеренгові послуги, в місті Одеса, містить текстову та графічну частини. Текстова частина складається з чотирьох основних розділів: обґрунтування концепції, що включає аналіз та дослідження конкурентів, розробку основної концепції ресторану та SWOT-аналіз підприємства; технологічний розділ, що включає інженерно-технологічні розрахунки роботи ресторану; організаційний розділ, в якому обрано відповідну організаційну структуру управління та описано послуги підприємства; аналіз інвестиційної привабливості проекту, що включає розрахунок економічних показників при проектуванні та будівництві закладу. Графічна частина складається з 4 аркушів, на яких представлено концепцію закладу ресторанного господарства, план закладу ресторанного господарства, послуги закладу зі структурою управління закладом ресторанного господарства та SWOT-аналіз.