051-Економіка
Постійне посилання зібрання
Переглянути
Перегляд 051-Економіка за Ключові слова "виробничий потенціал"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументВиробничий потенціал кондитерської корпорації «Рошен» та ефективність його використання»(ОНТУ, кафедра економіки промисловості, 2024) Соболєва МирославаКваліфікаційна робота бакалавра містить 87 сторінок, 14 таблиць, 15 рисунків, список використаних джерел з 59 найменувань, 5додатків. Метою роботи є обґрунтування теоретичних та практичних аспектів підвищення ефективності виробництва кондитерської корпорації «Рошен». Виявлено, що кондитерський ринок характеризується високим рівнем конкуренції, для нього характерні сезонні коливання попиту і пропозиції, широкий асортимент різних кондитерських виробів, кондитерська корпорація активно використовує свій експортний потенціал, цифрові інструменти. За показниками фінансового стану і обсягами реалізації компанія має ліквідний баланс і зростаючий бізнес особливо у його експортній складовій, показники рентабельності зростають, показники ліквідності та фінансової стійкості свідчать про стабільний рівень. Обґрунтовано за допомогою SWOT-аналізу, що найвагомішою сильною стороною компанії «Рошен» є позитивна репутація стандартів якості компанії на зовнішньому і внутрішньому ринках; основні загрози стосуються політичної та економічної нестабільності в Україні. Об'єктом дослідження є показники ефективності використання виробничого потенціалу кондитерської корпорації «Рошен». Предметом дослідження є теоретичні, методичні і практичні аспекти підвищення ефективності використання економічного потенціалу підприємства. За результатами виконаної роботи сформульовані висновки щодо впливу запропонованого заходу на основні техніко-економічні показники роботи підприємства. Одержані результати можуть бути використані на підприємстві як заходи щодо вдосконалення його виробничої діяльності.