(2018) Зукiна, Л. Б.; Карпiнська, Л. Л.; Корнелаєва, Є. В.; Кучер, О. П.; Мартiросян, Г. Ю.; Руда, А. В.; Стингач, О. В.; Третяк, В. В.; Турецький, В. О.
Навчальний посібник знайомить майбутніх фахівців харчових технологій з граматикою англійської мови і науковими текстами. Завдання курсу англійської мови для фахівців в області харчових технологій полягають у наступному: опанувати граматикою мови, тобто граматичним матеріалом, для вираження думок в усній та письмовій формі і розуміння їх при читанні і на слух; розуміти загальну інформацію в автентичних текстах пов’язану з професійними темами; отримувати інформацію з автентичних текстів пов’язану з професійними темами.
Навчальний посібник призначено для студентів спецiальностi 181 (Харчовi технологii).