181-Харчові технології
Постійне посилання зібрання
Переглянути
Перегляд 181-Харчові технології за Ключові слова "amber wine"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументВивчення доцільності виробництва amber wine з сорту винограда Іршаї Олівер(ОНТУ, кафедра технології вина та сенсорного аналізу, 2023) Биков ДмитроРобота присвячена вивченню доцільності виробництва amber wine з сорту винограда Іршаї Олівер в умовах півдня країни. Актуальність теми: Одним із сучасних напрямків у виноробстві сьогодні є популярність натуральних спеціальних вин за Кахетинською технологією, що зростає по всьому світу. Окремим цікавим напрямком, на наш погляд, є застосування нетрадиційних для кахетинської технології, у тому числі мускатних сортів винограду, що, можливо, урізноманітнювало б палітру різноманітності у смаку та букеті вин такого типу. У зв'язку з цим робота, спрямована на вивчення можливості виробництва оригінальних вин цього типу в умовах півдня нашої країни, є актуальною. Мета роботи: вивчити доцільність приготування вин за кахетинською технологією із мускатного сорту винограду Іршаї Олівер в умовах півдня нашої країни (Миколаївська област, ВАТ Лиманський). Практичне значення отриманих результатів: Інтерес поціновувачів вина до нового, а також популярність кахетинських вин є стимулом для який дозволяє рекомендувати впровадження цієї технології у виробництво, що підтверджує практичне значення роботи.