45-а науково-методична конференція: Роль комплексного дипломного проектування у підвищенні якості підготовки фахівців
Постійне посилання зібрання
Переглянути
Перегляд 45-а науково-методична конференція: Роль комплексного дипломного проектування у підвищенні якості підготовки фахівців за Ключові слова "вивчення дисципліни"
Зараз показуємо 1 - 4 з 4
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументДосвід використання сучасних інтерактивних технологій навчання, направлених на вивчення дисципліни «Основи автоматизованного проектування» на кафедрі ТЗЗ(2014) Станкевич, Г.М.; Бабков, А.В.„Основи автоматизованого проектування” є одним з нових предметів, рівень володіння яким визначає не тільки рівень практичної підготовки майбутніх спеціалістів, але і імовірний потенціал загально-інженерної придатності сучасного фахівця до вирішення будь-яких поточних і складних виробничих завдань пов’язаних з проектуванням. Крім того, рівень володіння цим предметом значно впливає на якість виконання розділів курсових та дипломних проектів, пов'язаних із розробкою проектної документації студентами спеціальності 6.051701.
- ДокументМета і завдання навчальної дисципліни «Кондиціювання води у виробництві напоїв»(2014) Коваленко, О.О.; Вєтров, Д.І.; Коваленко, І.В.Навчальна дисципліна «Кондиціювання води у виробництві напоїв» є новою дисципліною, яка згідно з освітньо-професійною програмою підготовки бакалавра за напрямом «Харчові технології та інженерія» відноситься до рекомендованих дисциплін вільного вибору студента професійного спрямування «Технології продуктів бродіння і виноробства». Метою викладання начальної дисципліни «Кондиціювання води у виробництві напоїв» є набуття студентами базових знань із сучасних технологій покращення якості природних вод, необхідних для прийняття інженерних рішень при розробці технологічних схем, а також проектуванні і реконструкції технологічних ліній і цехів підприємств з виробництва алкогольних і безалкогольних напоїв.
- ДокументМета і завдання навчальної дисципліни «Фізикохімічні основи води і водних розчинів»(2014) Коваленко, О.О.; Степанова, Г.О.; Базелева, Н.А.Навчальна дисципліна «Фізико-хімічні основи води і водних розчинів» є новою дисципліною, яка згідно з освітньо-професійною програмою підготовки бакалавра за напрямом «Харчові технології та інженерія» відноситься до рекомендованих дисциплін вільного вибору студента професійного спрямування «Технології питної води та водопідготовки харчових виробництв».
- ДокументЩодо вивчення курсу «Українська мова (за професійним спрямуванням)»(2014) Войтенко, Г.М.Навчальна дисципліна «Українська мова (за професійним спрямуванням)» є важливою для вивчення студентами, адже має своєрідне теоретичне і практичне значення. Теоретичне значення курсу полягає в збагаченні знань майбутніх фахівців про функціонування сучасної української літературної мови загалом, особливості використання мовних норм у технічних текстах, рекомендації щодо побудови точного, логічного, змістовного, доречного, виразного, багатого, чистого професійного мовлення як в усній, так і в писемній формах.