241 - Готельно-ресторанна справа
Постійне посилання зібрання
Переглянути
Перегляд 241 - Готельно-ресторанна справа за Ключові слова "event-технології"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументНова концепція ресторану “Leo” в м. Чорноморськ (шляхом впровадження event-технологій)(ОНТУ, кафедра готельно-ресторанного бізнесу, 2023) Вахрушева ВалеріяМетою кваліфікаційної роботи є розробка нової концепції розвитку ресторану «Leo» в м. Чорноморськ. Кваліфікаційна робота складається з таких розділів: - вступу, в якому розглянуто тенденції розвитку та проблеми закладів готельно-ресторанного бізнесу регіону, актуальність мети даної кваліфікаційної роботи; - першого розділу, який присвячено аналізу ринку послуг підприємств готельно-ресторанного господарства в м. Чорноморськ та в регіоні загалом, дослідженню попиту на асортимент ресторанних послуг, а також обґрунтуванню концепції розвитку ресторану ""Leo"" шляхом впровадження event-технологій – анімаційних послуг для дітей; - другого розділу, де наведено результати експериментальних досліджень, які були спрямовані на дослідження сучасних event-технологій, попиту споживачів ресторану та нових послуг закладу, їх асортименту та технологій впровадження; - третього розділу, в якому проведено розробку нового меню закладу та окремо для дітей, технологічні розрахунки і підбір сучасного обладнання, розрахунок чисельності персоналу, а також опис роботи виробничих цехів та всіх інфраструктурних одиниць закладу; - четвертого розділу, де проведено аналіз основних та додаткових послуг ресторану із врахуванням нових пропозицій, їх відповідність сучасним стандартам, представлено організаційну структуру управління та характеристику нового персоналу для додаткових послуг; - п'ятого розділу, де описана земельна ділянка розташування ресторану та об'ємно-конструктивне рішення його приміщень, наведені пропозиції по дизайну ігрової кімнати для дитячих event-заходів. Представлено описання заходів з охорони навколишнього середовища в ресторані, проведено аналіз потенційно небезпечних і шкідливих виробничих факторів, передбачено заходи по забезпеченню безпечних умов праці, захисту працюючих від ураження електричним струмом, а також протипо-жежні заходи; - шостого розділу, що містить розрахунок показників фінансово-господарської та організаційно-економічної діяльності ресторану після впровадження інновацій, інвестиційних витрат на реалізацію запропонованої концепції та показників її окупності та прибутків.