241 - Готельно-ресторанна справа
Постійне посилання зібрання
Переглянути
Перегляд 241 - Готельно-ресторанна справа за Ключові слова "SPA-напрямок"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументРозробка інноваційної концепції розвитку готелю «Вілла Санторіні» в Одеській обл. (впровадження SPA- напрямку)(ОНТУ, кафедра готельно-ресторанного бізнесу, 2023) Мізюкіна ОленаМетою кваліфікаційної роботи є розробка інноваційної концепції розвитку готелю «Вілла Санторіні» в Одеській області. Кваліфікаційна робота складається з таких розділів: - вступу, в якому розглянуто основні задачі та напрямки підприємств готельно-ресторанного господарства регіону, актуальність мети даної кваліфікаційної роботи; - перший розділ кваліфікаційної роботи зосереджено на глибокому аналізі регіонального ринку послуг підприємств готельно-ресторанного господарства Одеської області. В цьому розділі проведено детальне дослідження попиту та конкурентного середовища, що дозволило виявити ключові тренди та вимоги клієнтів. Також у цьому розділі представлено обґрунтування концепції розвитку готелю «Вілла Санторіні» з акцентом на інноваційний SPA-напрямок, виходячи з аналізу потреб ринку та специфіки регіону; - другий розділ присвячений представленню результатів наукового дослідження, зосереджується на визначені SPA-процедур, їх впливу на задоволеність клієнтів та внесок у конкурентоспроможність готелю. Цей розділ детально розглядає переваги та уподобання клієнтів, зосереджуючись на тому, як SPA-сервіс впливає на вибір готелю. На основі зібраних даних методом анкетування, визначено основні SPA-послуги, які будуть рекомендовані для готелю «Вілла Санторіні»; - третього розділу, в якому проведено технологічні розрахунки і підбір сучасного обладнання, розрахунок чисельності персоналу, а також описання інженерно-експлуатаційних та інших служб, основні положення по організації роботи; - четвертого розділу, де визначено організаційну структуру готелю «Вілла Санторіні» з SPA-послугами, а також визначено штатний розпис працівників; - п'ятого розділу, де описана земельна ділянка, де розташоване підприємство, площі всіх зон будівлі та наведені розрахунки добудови SPA-центру та його основних приміщень, а також їх дизайн. Представлено описання заходів по екологічній безпечності та оцінці рівня екологічності підприємства, проведено аналіз потенційно небезпечних і шкідливих виробничих факторів, передбачено заходи по забезпеченню безпечних умов праці, захисту працюючих від ураження електричним струмом, а також протипожежні заходи; - шостого розділу, що містить розрахунок показників фінансово-господарської та організаційно-економічної діяльності проектованого підприємства, інвестиційних витрат на реалізацію проекту та проектованих показників їх окупності та прибутків.