J2 (241) - Готельно-ресторанна справа
Постійне посилання зібрання
Переглянути
Перегляд J2 (241) - Готельно-ресторанна справа за Ключові слова "SMART-готель"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументВпровадження SMART технологій в бутік -готелі "LIFT" в м. Одеса(ОНТУ, кафедра готельно-ресторанного бізнесу, 2025) Богданова ГаннаКваліфікаційна робота магістра, метою якої є впровадження інноваційних технологій в бутік - готелі "LIFT" шляхом впровадження додаткових послуг складається з наступних розділів. Вступу, в якому розглянуто основні задачі та напрямки розвитку підприємств готельно-ресторанного господарства в регіоні, актуальність мети даної кваліфікаційної роботи. Обґрунтування концепції, в якому на основі проведеного аналізу існуючих конкурентів, вивченні попиту на даний вид послуг, пропонується створити SMART-готель нового покоління з високим рівнем автоматизації сервісу, екологічним підходом та інноваційними рішеннями для підвищення комфорту гостей. Науково-дослідної частини, присвяченої аналізу ефективності впровадження SMART технологій у малих готелях, визначенню переваг цифрових сервісів для підвищення якості обслуговування та конкурентоспроможності готельного підприємства. Технологічного розділу, в якому проведено інженерно-технологічні розрахунки роботи закладу, а саме моделювання інфраструктурної складової проекту, показники експлуатаційної програми готелю, технології обслуговування гостей, а також описання організації і функцій служб готелю. Організаційного розділу, де представлено організаційну структуру управління та розроблено штатний розпис робітників підприємства. Будівельного розділу, де надано опис генерального плану підприємства, запропоновано конструктивно-функціональні рішення, призначені для приміщень закладу, представлено опис заходів щодо охорони праці, цивільної оборони та екологічної безпеки підприємства. Економічного розділу, що містить розрахунок показників фінансово-господарської та організаційно-економічної діяльності закладу, інвестиційних витрат та проектованих показників прибутку майбутнього підприємства.