241 - Готельно-ресторанна справа
Постійне посилання зібрання
Переглянути
Перегляд 241 - Готельно-ресторанна справа за Ключові слова "Coworking"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументРозробка нової концепції розвитку готелю «Zenith Hotel» в м. Одеса шляхом створення Coworking зони та впровадження інноваційних технологій до номерного фонду(ОНТУ, кафедра готельно-ресторанного бізнесу, 2023) Машевський Станіслав ЮліановичМетою кваліфікаційної роботи є розробка нової концепції розвитку для готелю «Zenith Hotel» в м. Одеса, розвиток робочого простору при готельних підприємствах, модернізація переліку послуг та впровадження інноваційних рішень для підвищення комфорту та якості сервісу. Кваліфікаційна робота складається з таких розділів: - вступу, в якому розглянуто основні задачі та напрямки підприємств готельно-ресторанного господарства регіону, актуальність теми даної кваліфікаційної роботи; - першого розділу, який присвячено аналізу регіонального ринку послуг підприємств готельно-ресторанного господарства, дослідженню попиту, а також обґрунтуванню концепції, де було запропоновано: 1. Заміна замків на електронні «TTLOCK-SHELTER FP» із нержавіючої сталі з чотирма варіантами доступу: код, відбиток пальця, телефон та механічний ключ; 2. Облаштування зони Coworking в незадіяному приміщенні на першому поверсі, його розширення за рахунок приміщень поряд, шляхом реконструкції; - другого розділу, де наведено результати анкетування, яке було проведено для розуміння вподобань та відношення українців до нових інноваційних рішень під час війни, ділових послуг та до Coworking просторів при готелі, розглянуті дослідження науковців щодо запланованих послуг, або схожих; - третього розділу, в якому описана робота служб підприємства гостинності, представлена інфраструктура, обов’язки персоналу, розрахована експлуатаційна програма підприємства; - четвертого розділу, представлена організаційна структура підприємства і штатний розпис; - п'ятого розділу, де описана земельна ділянка, де розташоване підприємство, детальний опис етапів впровадження нової концепції, пропозиції щодо дизайну. Представлено описання заходів по екологічній безпечності та оцінці рівня екологічності підприємства, проведено аналіз потенційно небезпечних і шкідливих виробничих факторів, передбачено заходи по забезпеченню безпечних умов праці, захисту працюючих від ураження електричним струмом, а також протипожежні заходи, заходи щодо цивільної оборони; - шостого розділу, що містить розрахунок показників фінансово-господарської та організаційно-економічної діяльності проектованого підприємства, інвестиційних витрат на реалізацію проекту та проектованих показників їх окупності та прибутків. Кваліфікаційна робота містить: текстової частини – 82 стор.; таблиць –15 додатків –19 графічних аркушів –8