J2 (241) - Готельно-ресторанна справа
Постійне посилання зібрання
Переглянути
Перегляд J2 (241) - Готельно-ресторанна справа за Ключові слова "анкетування"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументРозробка інноваційної концепції кафе в м. Одеса(ОНТУ кафедра готельно-ресторанного бізнесу, 2023) Колосов ОлексійМетою кваліфікаційної роботи є розробка концепції кафе «SafeHouse». Кваліфікаційна робота складається з таких розділів: - вступу, в якому розглянуто основні задачі та напрямки розвитку підприємств готельно-ресторанного господарства регіону, актуальність мети даної кваліфікаційної роботи; - першого розділу, який присвячено аналізу регіонального ринку послуг підприємств готельно-ресторанного господарства, дослідженню попиту, а також обґрунтуванню концепції кафе. «SafeHouse» - це затишний заклад, який вражає стильним і сучасним дизайном, де відвідувачам надається можливість відпочити, насолоджуватися м'якою музикою, приємним освітленням та невимушеною обстановкою. Основний акцент робиться на комфорті та розслабленій атмосфері; - другого розділу, де наведено результати експериментальних досліджень, які були спрямовані на розробку концепції інноваційного кафе - створення унікального та привабливого закладу, який задовольнить потреби сучасного споживача та виділиться на ринку ресторанного бізнесу через впровадження новаторських рішень; - третього розділу, в якому проведено технологічні розрахунки і підбір сучасного обладнання, розрахунок чисельності персоналу, а також описання інженерно-експлуатаційних та інших служб, основні положення по організації роботи; - четвертого розділу, де проведено аналіз основних та додаткових послуг підприємства, його відповідність сучасним стандартам, представлено організаційну структуру управління; - п'ятого розділу, де описана земельна ділянка, де розташоване підприємство, конструктивні характеристики та інженерні системи виробництва, наведені пропозиції по дизайну будови і приміщень. Представлено описання заходів по екологічній безпечності та оцінці рівня екологічності підприємства, проведено аналіз потенційно небезпечних і шкідливих виробничих факторів, передбачено заходи по забезпеченню безпечних умов праці, захисту працюючих від ураження електричним струмом, а також протипожежні заходи; - шостого розділу, що містить розрахунок показників фінансово-господарської та організаційно-економічної діяльності проектованого підприємства, інвестиційних витрат на реалізацію проекту та проектованих показників їх окупності та прибутків.