241 - Готельно-ресторанна справа
Постійне посилання зібрання
Переглянути
Перегляд 241 - Готельно-ресторанна справа за Ключові слова "«Olio Pizza»"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументРозробка інноваційної концепції ресторану «Olio Pizza» в м. Одеса шляхом впровадження ІТ-технологій(ОНТУ, кафедра готельно-ресторанного бізнесу, 2023) Пушкаренко Олена ЄвгенівнаМетою кваліфікаційної роботи є розробка інноваційної концепції ресторану «Olio Pizza» в м. Одеса шляхом впровадження ІТ-технологій. Кваліфікаційна робота складається з таких розділів: - вступу, в якому розглянуто основні задачі та напрямки підприємств готельно-ресторанного господарства регіону, актуальність мети даної кваліфікаційної роботи; - першого розділу, який присвячено аналізу регіонального ринку послуг підприємств готельно-ресторанного господарства, дослідженню попиту, а також обґрунтуванню концепції. Основна ідея концепції полягає у впровадженні ІТ технологій в роботу піццерії - можливість клієнтів створювати власну піццу через онлайн-конструктор, цифрові столи для інтерактивного вибору страв, системи для відстеження процесу приготування в реальному часі, та використання штучного інтелекту для персоналізації рекомендацій щодо меню. - другого розділу, де наведено результати експериментальних досліджень, які були спрямовані на дослідження розвитку та популярності використання ІТ технологій в ресторанному бізнесі після пандемії COVID-19; - третього розділу, в якому проведено технологічні розрахунки і підбір сучасного обладнання, розрахунок чисельності персоналу, а також описання інженерно-експлуатаційних та інших служб, основні положення по організації роботи; - четвертого розділу, де проведено аналіз основних та додаткових послуг підприємства, його відповідність сучасним стандартам, представлено організаційну структуру управління; - п'ятого розділу, де описана земельна ділянка, де розташоване підприємство, конструктивні характеристики та інженерні системи виробництва, наведені пропозиції по дизайну будови і приміщень. Представлено описання заходів по екологічній безпечності та оцінці рівня екологічності підприємства, проведено аналіз потенційно небезпечних і шкідливих виробничих факторів, передбачено заходи по забезпеченню безпечних умов праці, захисту працюючих від ураження електричним струмом, а також протипожежні заходи; - шостого розділу, що містить розрахунок показників фінансово-господарської та організаційно-економічної діяльності проектованого підприємства, інвестиційних витрат на реалізацію проекту та проектованих показників їх окупності та прибутків.