241 - Готельно-ресторанна справа
Постійне посилання зібрання
Переглянути
Перегляд 241 - Готельно-ресторанна справа за Ключові слова ""Slow Food""
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументРозробка концепції ресторану у форматі "Slow Food" при курортному готелі в смт. Сергіївка Б.-Дністровського р-ну Одеської області(ОНТУ, кафедра готельно-ресторанного бізнесу, 2023) Журавльов Андрій АндрійовичРобота складається з текстової і графічної частини. Текстова частина складається з вступу, шести розділів та висновків: 1. Обґрунтування концепції; 2. Науково-дослідна частина; 3. Технологічний розділ; 4. Організаційний розділ; 5. Будівельний розділ; 6. Економічний розділ. Графічна частина складається з 6 листів, на яких показано: 1) концепцію закладу ресторанного господарства; 2) SWOT-аналіз підприємства 3), результати наукових досліджень 4) план закладу ресторанного господарства; 5) план групи приміщень для відвідувачів закладу; 6) послуги та структура управління закладу ресторанного господарства. На початку роботи наведено характеристику та аналіз ринку готельно-ресторанних послуг регіону та аналогічних закладів світу, результати досліджень попиту та аналіз конкурентів. На основі цих досліджень розроблено концепцію та сформовано унікальну торгову пропозицію ресторану у форматі ""Slow Food"" при курортному готелі в смт. Сергіївка Б.-Дністровського району Одеської області шляхом впровадження меню з місцевої сировини, передбачення в залі окремих зон для відпочинку. Для підтвердження правильності вибору формату Slow Food, тобто здорового харчування, яке спрямовано на збереження традицій національної і регіональної кухні було проведено дослідження шляхом анкетування, в якому прийняли участь 162 респондента. Анкетування показало, що понад половини опитуваних цікавляться здоровим способом життя і здоровою кухнею. В технологічному розділі проведено моделювання інфраструктури та проектування ресторану, розроблено меню та проведено необхідні розрахунки для підбору обладнання, персоналу. Описано обраний дизайн ресторану та об'ємно-планувальні рішення. В роботі представлено організаційну структуру управління в закладі, розраховано чисельність необхідного персоналу та графік їх роботи. Описані принципи охорони праці, цивільного захисту та охорони навколишнього середовища на підприємстві. Розраховано економічні показники та проведено аналіз інвестиційної привабливості проекту.